Berenika Suchánková očekávání svého otce nenaplnila: Chtěl ze mě mít sportovkyni

Berenika Suchánková v 7 pádech Honzy Dědka

Berenika Suchánková (27) je česká herečka a zpěvačka, dcera herce a baviče Michala Suchánka a choreografky Renaty Suchánkové. Pravidelně ji můžete potkávat nejen na divadelních prknech a televizních obrazovkách, ale i na pěveckých vystoupeních. Přestože je obdařena talentem, v talkshow Honzy Dědka nyní prozradila, že očekávání svého otce nenaplnila.

Berenika Suchánková je dcerou známého herce a komika Michala Suchánka, kterého můžete vídat v pořadu Partička či v seriálu ZOO. Ani Berenika ale nezahálí a kromě toho, že si také zahrála v seriálu z prostředí zoologické zahrady, roli ztvárnila i v čtyřdílné minisérii Chataři ze Švihova.

Čtěte také: Slavný táta Berenice Suchánkové herectví nepřál. Ví, jak to v něm chodí, řekla

Z dětí chtěl mít Suchánek sportovce

Režie nového seriálu se ujal právě otec Bereniky, který do něj obsadil své přátele, děti, děti svých přátel, kolegy režiséry i producenta. „Myslím, že táta ze mě a z mého bratra chtěl mít sportovce. U bráchy se mu to docela do nějakého věku povedlo. Já jsem chtěla závodně lyžovat, ale asi to bylo pro rodiče náročné finančně i časově,“ řekla Berenika Suchánková s tím, že je nakonec ráda za to, jak to dopadlo.

Mladou herečku společně s bratrem Jáchymem můžete již nyní sledovat na platformě prima+ v novém seriálu Chataři ze Švihova. „Mám tam roli Klaudie Bulvové, zásadní je, že hraji dceru Richarda Genzera. Hraje v tom i můj bratr. Hraje je asi silné slovo, projede tam na kole. Ale my bráchovi říkáme Štístko, přála bych si, aby hrál v každém našem projektu,“ prozradila talentovaná herečka pořadu
7 pádů Honzy Dědka.

Přečtěte si: Děsivá nehoda Michala Suchánka. Herec sešrotoval auto, na vině byla rychlost

Kromě herectví se Berenika věnuje také zpěvu. „Zpívám úplně od dětství, ale ve sboru jsem začala zpívat, tuším, v pěti, možná šesti letech,“ svěřila se před časem pro Prima Ženy s tím, že by v budoucnu ráda natočila klip a pokračovala s hudbou.

Co na sebe prozradila Berenika Suchánková v 30+ Otázek?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.