Celebrity

15. února 2024 09:00

Kisa Císařová

Děsivá nehoda Michala Suchánka. Herec sešrotoval auto, na vině byla rychlost

Suchánek Michal a Jáchym, Plnej kotel, anketa

Občas se zkrátka skutečně nevyplatí takzvaně pořádně šlápnout do pedálů. Po své nedávné zkušenosti by to jistě potvrdil i Michal Suchánek (58), který jel tak rychle, že nad svým vozem ztratil kontrolu a neštěstí bylo na světě. Přestože vůz skončil, jak se mezi motoristy říká, „totálkou“, herec je naštěstí v pořádku. Dobře si je ale vědom své viny.

Blízcí Michala Suchánka dobře vědí, jaká vášen herce pojí s dvoustopými stroji a vším, co s nimi souvisí. Rád je sám řídí, rád se nechá od profesionálů svézt a rovněž rád testuje, co vybraná auta dovedou. I proto přišel Michal Suchánek s nápadem na pořad Plnej kotel. Ten od 12. února vysílá stanice Prima COOL a Michal ho společně se svým kolegou a parťákem Richardem Genzerem i moderuje. Co myslíte, jakou nejvyšší rychlostí jel Michal Suchánek? „Nemůžu prozradit,“ zdráhal se odpovědět redaktorce webu Prima Ženy Michal Suchánek.

A aby v tom Michal nebyl sám, dostal tutéž otázku i jeho syn Jáchym Suchánek (32), který se ujal režie nového pořadu Plnej kotel. „Dvě stě sedmdesát,“ prozradil naopak bez okolků Jáchym Suchánek. Tím celkem očividně pomohl svému tátovi, aby se rovněž uvolnil a v budoucích odpovědích řekl víc, než původně možná zamýšlel. A to se projevilo hned vzápětí, když od redaktorky přišla otázka, kdy naposledy oba pánové dostali pokutu za rychlost. Na to Michal Suchánek zareagoval nejprve spontánním výbuchem smíchu.

Auto na odpis

„Není to tak dlouho. Bylo to při natáčení tohoto pořadu. A dostal jsem pokutu nejen za rychlost, ale i za to, že jsem úplně sešrotoval svoje auto,“ prozradil herec oblíbený třeba i díky svému účinkování v dnes už legendárním pořadu Partička. Děsivá nehoda se odehrála loni v létě a Michal nemá problém přiznat, že se stala jeho vinou. Však taky jel mnohem rychleji, než měl.

Jaké další prohřešky na sebe oba pánové prozradili? Podívejte se na video na začátku článku. Jedním z dotazů například bylo, zda poctivě platí, když parkují na modrých zónách. A zatímco jeden kupuje parkovací stání, druhý si s tím hlavu neláme. Vyhraněný pohled na elektromobily ale otec a syn Suchánkovi sdílejí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.