Celebrity

25. července 2024 13:49

Vanesa Havlíková

Otec jí herectví rozmlouval, teď je Berenika Suchánková bez práce. Prosí o nabídky

Berenika Suchánková (27) je česká herečka a zpěvačka, dcera herce a baviče Michala Suchánka (58) a choreografky Renaty Suchánkové (62). Přestože zazářila již v několika divadelních představeních a potkávat ji můžete i na televizních obrazovkách, nyní na sociálních sítích přiznala, že má o herecké nabídky nouzi. Prosí veřejnost a kolegy z branže o pomoc.

Berenika Suchánková je dcerou známého herce a komika Michala Suchánka, kterého můžete vídat v pořadu Partička či v seriálu ZOO. Ani Berenika ale nezahálí a kromě toho, že si také zahrála v seriálu z prostředí zoologické zahrady, roli ztvárnila i v čtyřdílné minisérii Chataři ze Švihova. Již v pátek ve 20:15 ji navíc můžete vidět i v zábavné vědomostní soutěži Kdo se ptá?, kterou můžete sledovat na Primě či prima+.

Čtěte také: Slavný táta Berenice Suchánkové herectví nepřál. Ví, jak to v něm chodí, řekla

Berenika Suchánková prosí o pomoc

Přestože Berenika zazářila již v několika seriálech, přednost chtěla dát především hudbě. Teď ale na svých sociálních sítích přiznala, že jí herectví chybí. Svěřila se, že nedostává žádné nabídky a že by byla velmi vděčná za další herecké příležitosti.

„Hezký den, ráda bych vás požádala o chvilku vašeho času a pozornosti. Jsem herečka a zpěvačka. V posledním roce jsem začala psát své písně a opravdu mě to naplňuje. Každopádně mi chybí herectví. Jsem v několika agenturách, ze kterých mi za uplynulý rok nepřišla ani jedna nabídka, natož casting,“ sdělila na úvod rozsáhlého příspěvku, který sdílela na svém Instagramu.

„Pravidelně obepisuji divadla a připomínám se. Nechci, aby to teď působilo, že si říkám o práci, pouze zkouším sílu sociálních sítí,“ pokračovala s tím, že moc dobře od svého otce ví, že kdykoliv obsazuje role do seriálů, často na nějakého herce zapomene a následně lituje.

Přečtěte si: Berenika Suchánková vysvětlila, proč by nemohla fungovat ženská verze Partičky

„Já opravdu netrpím nedoceněním, jen si v duchu říkám, že jsem ještě nedostala příležitost ‚se ukázat' třeba i v dramatičtější poloze. A proto budu vděčná, když si moji kolegové na mě třeba jednou vzpomenete. Není mi příjemný psát tyhle řádky, přijde mi to trochu trapné, ale říkala jsem si, že nemám co ztratit a třeba se někomu připomenu nebo díky tomu najdu svého agenta 007,“ uvedla na závěr s tím, že se zatím bude věnovat hudbě, hlídání dětí a dalším pracím, které má ráda.

I když Bereničin slavný táta z myšlenky, že dcera půjde v jeho šlépějích, rozhodně nejásal. Představoval si pro ni jinou profesní dráhu. Chtěl z ní mít sportovkyni a nebo spíše tu zpěvačku. Pod příspěvkem, který však jeho dcera sdílela, okamžitě vyjádřil slova podpory. „Obdivuju tě, Beru. Za všechno!“ vzkázal dceři Michal Suchánek.

Bereniku Suchánkovou s otcem můžete sledovat již v pátek v zábavné show Kdo se ptá?

Sdílejte článek
Štítky divadlo pomoc dcera otec sociální síť celebrity prosba Michal Suchánek herectví nabídky TV Prima Švihov Berenika Suchánková Zoo umění a zábava společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.