Filmový festival Karlovy Vary

30. června 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Milan Peroutka přípravy na zahájení festivalu nepodcenil. Jsem i namalovaný, přiznal

KVIFF: Milan Peroutka přišel na červený koberec namalovaný

Zahájení 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech proběhlo se vší slávou. Velkolepou událost si jako každý rok nenechala ujít řada známých tváří. Webu Prima Ženy poskytl rozhovor také herec a zpěvák Milan Peroutka (34).

Jak dlouho se na červený koberec připravoval? „Jelikož mám smoking ve své skříni, tak to bylo ideální, že je to na míru. Půjčil jsem si jen šperky a ten black tie je opravdu velmi striktní, tak tam ani není moc prostor nějak improvizovat nebo být kreativnější, než je třeba, takže dneska to bylo poměrně jednodušší,“ uvedl Milan Peroutka pro Prima Ženy.

Čtěte také: Módní Alarm z Karlových Varů: Žabky, kopyta a pijavice, aneb to, co jsme nechtěli vidět

Líčení i šperky za statisíce

„Řeknu vám ale tajemství, jsem na ten dnešek dokonce i namalovaný, protože jsem byl v Esquire studiu a tam mě učesali a dali mi i nějaký pudr. Celkově ta příprava zabrala zhruba hodinu a půl,“ prozradil herec s úsměvem.

Kromě smokingu všechny přítomné nadchly také Milanovy šperky. „Šperky jsou značky Halada. Prozradím, že ta hodnota je vysoká. Jsou to statisíce,“ dodal.  A na co se zpěvák v Karlových Varech nejvíce těší? „Těším se tady úplně na všechno, opravdu si to plánujeme užít se vším všudy. Jdeme tady na několik oficiálních eventů, budeme tady dělat nějaké rozhovory a především budeme chodit také na filmy, na které se občas zapomíná,“ shrnul na závěr.

Podívejte se také na rozhovor s herečkou Hanou Vagnerovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.