Miroslav Donutil po boku krásné manželky. Cenu šperků radši neříkej, zašeptal

KVIFF: Miroslav Donutil s manželkou ve Varech

Zahájení 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech proběhlo se vší slávou. Velkolepou událost si jako každý rok nenechala ujít řada známých tváří. Webu Prima Ženy poskytl rozhovor Miroslav Donutil (73) s manželkou Zuzanou (64). Tu si musel herec bedlivě střežit, protože vynesla opravdový klenot.

Legendární herec Miroslav Donutil se na zahájení filmového festivalu objevil po boku své krásné ženy Zuzany. S tou společně letos oslaví 47. výročí svatby. Seznámili se v roce 1977 na večírku v Brně a od té doby mají oči jen pro sebe.

Čtěte také: Zahájení filmového festivalu: Dojatý Bartoška a osamělý Eben. Manželka chtěla zůstat se psem

Astronomická suma šperků

Oči ze své půvabné partnerky herec nepustil samozřejmě ani během slavnostního zahájení filmového festivalu. Na velkolepou událost dorazili manželé skvěle naladění. Zuzana se na červený koberec připravovala několik dní a přípravy stály opravdu za to. Jaký outfit zvolila? „Šaty jsou od Beaty Rajské. Je to moje kamarádka a její věci mám moc ráda,“ prozradila manželka Miroslava Donutila s tím, že šaty od jmenované návrhářky obléká na tuto událost každoročně.

Kromě šatů všechny přítomné nadchly také Zuzaniny šperky. „Šperky jsou ALO Diamonds. Jsou to mořské perly, osmnáctikarátové zlato a brilianty. Takže je to takováhle hezká kombinace,“ přiblížila Zuzana Donutilová. Co se týče ceny, tak tu jí manžel raději zakázal prozradit.

Manželům to opravdu moc slušelo a společně vypadali jako hollywoodský pár. Nejvíce se těšili právě na slavnostní zahájení festivalu a také na setkání s přáteli. V letošním roce je zde hlavní hvězdou herec Viggo Mortensen. Na otázku, s jakým slavným hercem by manželé rádi zašli na večeři, měli jasnou odpověď. Zuzana by ráda povečeřela právě s Viggem. A koho by vybral její manžel? „Já už jsem na večeři s hollywoodskou hvězdou byl několikrát a měl jsem to štěstí. Byl jsem třeba na večeři s Michaelem Douglasem a to bylo velmi příjemné,“ objasnil pro Prima Ženy Donutil.

Podívejte se také na rozhovor s herečkou Janou Švandovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.