Po červeném koberci se projdou hvězdy! Sledujte zahájení filmového festivalu v Karlových Varech

Hotel Thermal v centru Karlových Varů je dějištěm slavnostního zahájení 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. I letos jde o velkolepou událost, od jejíž návštěvy diváky a slavné osobnosti neodradily ani předpovídané bouřky. Podívejte se na fotky z červeného koberce.

Největší hvězdou letošního Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je nepochybně charismatický herec Viggo Mortensen, představitel Aragorna z Pána prstenů. Na červeném koberci bude rozhodně patřit ke slavným osobnostem, na které bude zaměřeno nejvíce pozornosti. Stejně tak jako například samotný prezident festivalu Jiří Bartoška.

Už v dopoledních hodinách začaly do Karlových Varů přijíždět známé televizní a filmové osobnosti, na které čeká několik dní plných zábavy. Samotné zahájení je tradičně jednou z nejostřeji sledovaných událostí v rámci festivalu. Každoročně se na něm objeví přední české celebrity a na červený koberec vynesou modely, kterými zaujmou širokou veřejnost i módní kritiky.

Náš tým z online redakcí Prima Ženy a CNN Prima NEWS je na místě a chystáme pro vás i další podrobnosti z celého festivalu. Sledujte nás!

Podívejte se také na záběry ze zákulisí festivalu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.