Milan Šteindler si v minulosti prošel týráním. Nyní je díky nové partnerce zase šťastný

Milan Šteindler, uznávaný herec, režisér a komik působí v profesním životě na první pohled sebejistě, ale v tom osobním to tak dlouhou dobu neměl. V předchozím vztahu si prožíval doslova peklo, dokonce čelil násilí. Z nejhoršího se dokázal znovu vyškrábat až na pomyslný vrchol a velkou zásluhu na tom má i jeho nová partnerka, vedle které herec, jenž oslavil 66. narozeniny, znovu pookřál.

Bezpochyby nejslavnější rolí Šteindlera je role Víti Jakoubka ve filmu Vrať se do hrobu!  Ve snímku si nezahrál jen hlavní roli, ale ho i režíroval. Už na střední škole založil se svým kamarádem Davidem Vávrou divadlo Sklep a díky svému specifickému humoru si získal velké množství příznivců. Přestože herce většina zná s úsměvem na tváři, během života si prožil období, kdy mu úsměv z tváře na nějakou dobu zcela zmizel.

Podívejte se na Milana Šteindlera v seriálu Dvojka na zabití.

S bývalou ženou se seznámili během studií

Se svou bývalou ženou, tehdy ještě Janou Matulovou, se Šteindler seznámil během studií na FAMU. Během krátké doby mezi dvojicí přeskočila jiskra, vzali se a po nějaké době se jim narodily dvě děti.  Přestože zprvu vypadalo manželství takřka idylicky, po nějaké době se začaly objevovat problémy, které vyústily až k psychickému a fyzickému násilí.

O tom, co prožíval, promluvil až po letech. Označil se za oběť domácího násilí a popsal, co se za zdmi jejich bytu dělo.

„Denně byl na pořadu řev a agrese. Fackovala mě, škrtila, mlátila, kopala mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: Děti, tatínek bije maminku,“ svěřil se Šteindler v jenom z  rozhovorů pro Blesk.

„Vrchol přišel těsně před mým odchodem. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem,“ vylíčil herec, co mu dělala bývalá žena, když byla pod vlivem alkoholu a sedativ.

Mohlo by vás zajímat: Milan Šteindler má ve vztazích se ženami jasno: Čím víc chcete, tím míň dostanete

Milan Šteindler promluvil o nevěře:

Štěstí našel opět po boku exotické krásky

Po několika letech manželství, které mohlo připomínat horor, se oblíbenému herci podařilo ze všeho dostat. Před pár lety začal opět randit. A s partnerkou Kateřinou dokonce plánovali společnou svatbu. Jejich vztah nakonec krachl a svatby se tedy nedočkali. Nyní je Milan Šteindler už téměř dva roky opět šťastný po boku exotické krásky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.