Celebrity

28. září 2023 07:46

Marie Makovská

Miley Cyrus místo blond tmavovláskou. Do Hannah Montany má ale podle fanoušků daleko

Na takové změny nás musíš předem připravit! Zněly některé z reakcí fanoušků na proměnu Miley Cyrus (30). Ta se na Instagramu pochlubila fotkami z akce, na které se objevila s tmavě hnědými vlasy. Oproti platinové blond, která byla pro Miley mnoho let ikonická, je to velká změna. Podívejte se v galerii, jak se herečka a zpěvačka změnila od dob Hannah Montany.

Americkou herečku a zpěvačku proslavil seriál Hannah Montana. Po tomto úspěchu v roce 2006 vydala soundtrack, v němž zazpívala 8 písní. Tím započala její hudební a herecká kariéra, během níž prošla mnoha proměnami. Od sladké dívky s plnými tvářemi, jak ji popsali někteří fanoušci, přes drsňačku s dredy nebo krátce střiženými vlasy či mulletem až po aktuální téměř černé delší vlasy a propadlé tváře.

Brunetka je zpátky

Miley Cyrus jako tmavovlásku si pamatují snad jen ti, kteří ji sledovali v počátcích kariéry jako hlavní hrdinku seriálu Hannah Montana. Od té doby si zpěvačka nechala vlasy stále zesvětlovat, až zazářila s platinovou blond, se kterou jsme ji vídali v posledních letech. Když se nyní ukázala na akci italského návrháře k jeho debutové kolekci pro Gucci, kromě ikonické kabelky předvedla i nový look.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak to má Marek Lambora? Berou ho brunetky či blondýny?

V příspěvku na svém instagramovém profilu ohledně změny vzhledu nenapsala ani zmínku, zato fanoušci se na hvězdu okamžitě sesypali a nešetřili velkými písmeny. „Ach můj bože, ty jsi znovu brunetka. Konečně. Čekal jsem na tento moment asi deset let,“ napsal jeden z nich a sklidil spoustu souhlasných reakcí. „Potřebujeme varování, než to na na nás vyvalíš s takovými vlasy,“ píše další.

Tohle není naše Hannah Montana

Kromě vlasů si však sledující všimli také změn v obličeji. Vyčítají hvězdě tzv. duck face, tedy špulení rtů na fotkách, ale i možné estetické zákroky. Podle některých má zpěvačka výrazně propadlé tváře a přestože má znovu tmavé vlasy, do Hannah Montany má daleko.

„Doufám, že se nestanete posedlou lékařskými procedurami. Už jste krásná,“ posteskla si jedna ze sledujících.

Jaké vlasy se vám na Miley Cyrus líbí nejvíc?

Miley Cyrus tvořila pár s Liamem Hemsworthem od roku 2009, definitivně se rozešli v roce 2019:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.