Když vaříte v malém, využijte bílkosněžič. Foodblogerka Koko představuje zvláštní pomocníky

KOKO a její pomocníci - bílkosněžič a česnekodrtič

Oblíbená foodblogerka, moderátorka, ale také máma Veronika Koko Šmehlíková (37) má nový pořad. O praktickém domácím vaření, při kterém občas sáhne i po nějaké té vychytávce. Pro některé kuchyňské pomocníky má zvláštní názvy! Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Protože jak říká Veronika Koko Šmehlíková: „Žiju jídlem a vším okolo něj,“ bude i její nový pořad plný inspirace (nejen) pro běžné domácí kuchyně. Sympatická praktická blondýnka je nejen úspěšnou moderátorkou, ale také mámou, jež si vychytávky pro život hledá prakticky denně. Její tipy už ostatně sledují na sociálních sítích tisíce followerů.

„Těšte se také na porci zábavy, mojí výhodou totiž je, že si ze sebe umím udělat legraci. Režie má jasný pokyn ,nestříhat‘, když něco zvorám. Jen ať všichni vidí, že jsem taky jenom člověk. Ostatně, KOKO ve varu je taky jen pořad pro lidi,“ upřesňuje Veronika, které už stejně skoro nikdo neřekne jinak než Koko.

Koko ve varu uvidíte každý všední den odpoledne na Primě, následně pak na Prima SHOW a prima+. V každém týdnu se se svým hostem pokusí vymyslet nové triky pro bezezbytkové vaření, navštíví zajímavá místa, vydá se na konzultaci k odborníkům, vysvětlí, jak si poradit se sezonními dekoracemi, a zkrotí rodinné rozpočty. A vždy bude mít po ruce celebritu, se kterou se poradí, zaexperimentuje a pokusí se o možné i nemožné.

Připravte si také: Recepty na nejlepší nádivky. Tradiční i nevšední, ale vždy výborné!

Mirai ví, jak proniknout skořápkou pštrosího vejce

Úplně prvním hostem v kuchyni Koko bude frontman kapely Mirai, Mirai Navrátil. Co muzikant s japonskými kořeny nejraději jí? „Miluji japonské karé, které vychází z indického kari. Japonci totiž, když něco převezmou ze západu, mají tendenci to vylepšit a dost se jim to daří.“ Kromě toho miluje klasiku jako segedín, knedlo vepřo či smažák… „Mám ale pocit, že jíš tu hmotu celou dobu, celý talíř. Japonci to mají tak, že součástí jejich stolování je sdílení jídla a kupa jídla. Během stolování vyzkoušíš spoustu chutí,“ chválí přednosti asijské kuchyně. Možná vás v pořadu překvapí také muzikantova zručnost kombinovaná s vynalézavostí. Díky ní na chvíli proměnil kulinářský pořad v kutilský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.