Celebrity

24. listopadu 2023 07:31

redakce Prima Ženy

Miss Kasanová bude dvojnásobnou mámou. Zatím není známo, v jaké zemi se miminko narodí

Kateřina Kasanová (24) je modelka a bývalá královna krásy. Nyní je její hlavní rolí ta mateřská, loni v prosinci s partnerem, fotbalistou Tomášem Petráškem (31), přivedli na svět syna Antonína. A necelý rok poté přichází s další šťastnou novinou. Tonda bude mít sourozence!

Syn Antonín se mladému páru narodil minulý rok po vánočních svátcích, přesně 27. prosince. Teď, o 11 měsíců později, zamilovaná dvojice na sociálních sítích sdílela rodinný snímek s rostoucím bříškem Kateřiny. Gratulace kolegyň z oboru modelingu na sebe nenechaly dlouho čekat.

Sympatická kráska vyhrála v roce 2017 soutěž krásy Miss Face Czech Republic a rok nato odjela Českou republiku reprezentovat na mezinárodní Miss World. Kasanová a Petrášek se seznámili přes sociální sítě a pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila téměř hned. „Jsem zamilovaná, stojí vedle mě totiž muž, kterého si vážím, je plný hodnot, má velké srdce a jsem na něj moc pyšná,“ svěřila se před časem zamilovaná modelka pro Super.cz.

Z Polska do Jižní Koreje

Následně se Kateřina Kasanová přestěhovala za svým partnerem do Polska, kde působil v klubu Raków Częstochowa, ve kterém zastává roli kapitána. V cizí zemi se prý zabydlela po několika měsících. „Je to zvláštní říct, ale zabydlela jsem se tam po pěti měsících. Samozřejmě to souvisí se vztahem. Je to určitě zásluha Tomáše,“ nechala se slyšet. Teď rodinka žije v Jižní Koreji, kde Petrášek kope za místní tým. Zatím tedy není jasné, kde modelka přivede druhého potomka na svět.

Svým druhým těhotenstvím nedávno překvapila také Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky Polsko Jižní Korea krása sociální síť Česko Kateřina Kasanová Tomáš Petrášek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.