Mladá vegetariánka zariskuje bezmasým menu. Odhalí tím taktika týdne

Prostřeno! XXV (64) - Odhalený taktik

Sama si potetovala ruku, pořádá tábory pro děti a hraje na kytaru. Svérázná Jolana se toho nebojí a v kuchařské soutěži ve čtvrtek připraví menu bez masa. Vztahy mezi hosty vygradují, a dokonce se dnes přijde na to, kdo je největší taktik. Jak ho Jolana odhalí?

Čtvrteční večer bude patřit potetované kytaristce Jolaně z Jihočeského kraje. Tato sympatická amatérská kuchařka se bude snažit vyšvihnout na první místo tabulky díky svému vegetariánskému menu. Sama maso občas jí, ale nijak mu neholduje. Dnes to nebude mít jednoduché. Soutěžící jsou den ode dne kritičtější a situaci nepomůže ani to, že ochutnají už druhou hráškovou polévku tohoto týdne. Učitelka kytary a hudební teorie se ničeho nezalekne.

Jako první překážkou se bude jevit to, že neuvaří doma, ale v bytě své sestry. Aby se svým soupeřům představila, připraví jim hudební koutek. Někteří kritizují, že by chtěli vidět její bydlení. A bude toho víc, s čím nebudou spokojení. Také se ukáže, kdo je ve skupině největší taktik. Překvapivě nepůjde o Marii, která celý týden popisuje, co všechno nejí. Nebude jí ostatně chutnat ani Jolanina hrášková polévka, i když ji speciálně pro ni připravila bez laktózy, na kterou je Marie alergická. Taktikem týdne je bezesporu Ondřej, jenž se pod tlakem téměř přizná.

Podívejte se, jak soutěžící reagují na druhou hráškovou polévku tohoto týdne:

Zapírat se mu bude těžko

Když na něj soutěžící uhodí, jen těžko se mu zapírá. „Já sám vím, že taktizuji, ale nechtěl jsem jim to prozradit,“ popisuje nepříjemnou situaci Ondřej. Kluk s kamením snad poprvé za celý týden u stolu nemá slov. „Ty se za to stydíš?“ zeptá se ho Jolana, kterou zřejmě urazí, že Ondrovi nechutná a v jídle se celý večer jen nimrá. Největší zastání má Jolana u Petra, který na ni bude dělat oči celý večer. Při hudebním vystoupení s kytarou, jež si hostitelka připraví jako zábavu, se soutěžící dokonce dojme. Bude mít menu bez masa šanci na výhru? Jak se Jolana vypořádá s taktikem u stolu? Sledujte vpodvečer na Primě.