Celebrity

10. listopadu 2023 12:30

Tomáš Durčák

Bijec Procházka šokoval USA: Evropané jsou zženštilé padavky. Jeho hláška baví internet

Jiří Procházka poprvé pohlédl do očí soupeře Alexe Pereiry

Zatímco se český MMA zápasník Jiří Procházka v americkém New Yorku připravuje na víkendový zápas o titul šampiona UFC, stihl už během tiskové konference zaujmout nejen celou Ameriku. Jedna z jeho odpovědí, v níž evropské muže včetně Čechů označil za „pussymans“, kteří potřebují vidět opravdové zápasy mužů proti mužům, se nyní stala virální.

Jiří Procházka ještě v Americe ani nevstoupil do klece a už se postaral o menší pozdvižení. Během tiskové konference před jeho víkendovým zápasem totiž dostal na první pohled nevinný dotaz. Zda by po své případné výhře podpořil konání UFC v České republice nebo aspoň v Evropě.

„Samozřejmě, byla by to super šance ukázat, že nejen v České republice, ale celé Evropě je řada fanoušků MMA a zápasení,“ začal stejně nevinně Procházka svou odpověď. Pak se však pustil do menší osobní úvahy, kterou okořenil velmi netradičním výrazem.

„V Evropě to potřebujeme. Přemýšlím, jak to říct, aby to nevyznělo špatně, ale dnes je tady hodně zženštilých padavek…,“ pokračoval Procházka, přičemž pro označení evropských mužů použil výraz „pussymen“, který se okamžitě stal virálním hitem. Baví však nejen v USA, v České republice totiž mimo jiné evokuje vzpomínky bývalého prezidenta Miloše Zemana, který v rozhlase vysvětloval, co znamená slovo „pussy“ (v souvislosti s členkami skupiny Pussy Riot, pozn. red.).

Ale zpět k Procházkovi, který se své označení českých mužů pokusil zmírnit, ale nakonec se mu to nepodařilo. „Jak jinak to říct? Potřebuji to říct takhle, protože je to pravda,“ pokračoval aktuálně nejlepší český MMA zápasník, jehož slova ve Spojených státech rozhodně zarezonovala a rychle se rozšířila i do zbytku světa. Velkou podporu nachází zejména na sociálních sítích, kde s jeho charakteristikou dnešních mužů řada fanoušků souhlasí.

„Potřebujeme sledovat zápasy a pravou, syrovou sílu muže proti muži. Pak můžeme být v životě naplněni. Není to jen kvůli tomu, ale jde o jeden z důvodů. Všeobecně ale v Česku i celé Evropě zápasy v kleci máme moc rádi,“ dodal na závěr s úsměvem Procházka, jenž je očividně před svým dalším velkým zápasem kariéry v dobrém rozmaru.

Zápasník MMA Jiří Procházka byl hostem pořadu Denisa za kormidlem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.