Celebrity

4. května 2024 16:16

Josef Šťastna

Moderátor Honza Musil poslal vzkaz plný úcty své bývalé manželce

Moderátor Honza Musil (56) sice žije ve stabilním vztahu s partnerem Jakubem, ale nezapomíná na osudovou ženu svého života. Manželce Ivetě nyní poslal krásný vzkaz k jejím 57. narozeninám.

Už uplynulo osm let od doby, kdy si moderátor Honza Musil slíbil věrnost s manželem Jakubem Bialým (30). Jejich registrované partnerství je stabilní a naplněné láskou. Přesto Honza každý rok vzpomíná na svou osudovou ženu, vždy nezapomene popřát své exmanželce Ivetě, s níž má dvě dospělé dcery Veroniku a Lucii. Právě Ivetu moderátor opustil, když zjistil, že ho přitahují muži.

„Dnes je pro naši rodinu slavnostní den. Poznali jsme se jako malé děti v loutkovém divadle Jitřenka v našem rodném Brně. V patnácti jsme spolu začali chodit, a tak se definitivně propojil náš společný život. Dnes slaví maminka našich dětí, babička našich vnoučat a žena mého života svoje narozeniny,“ popřál Musil své exmanželce přes sociální sítě.

Sympatický moderátor vždy říká, že Ivetě vděčí za dva životy - za ten, který s ním žila, a pak za ten druhý, který mu žít umožnila. Díky dcerám jsou Honza paní Iveta také čtyřnásobnými prarodiči a společně si péči o vnoučata užívají.

Podívejte se, jak Musil zářil při rozhovoru s Janem Krausem:

Sdílejte článek
Štítky láska rodina manželka vztahy homosexualita Honza Musil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.