Celebrity

14. dubna 2023 11:50

Kisa Císařová

O jménu syna rozhodoval manžel, prozradila Karolina Hošek. Exotika u nich nevyhrála

30+ Otázek Karolina Hošek

Úspěšná moderátorka a milující maminka Karolina Hošek se v pořadu 30+ Otázek rozpovídala o práci i soukromí. Proč i v době exotických trendů vybrali synovi tradiční české jméno?

Karolina Hošek je stálicí kontinuálního zpravodajství na stanici CNN Prima NEWS. Divákům pravidelně zprostředkovává veškeré důležité dění u nás i to, co se stalo ve světě. Nezřídkakdy navíc zpovídá hosty ve studiu, a to klidně i v angličtině, kterou vystudovala a plynně jí hovoří. Kromě toho všeho je ale Karolina především mámou zanedlouho čtyřletého syna, kterého přivedli na svět s manželem a kolegou, rovněž novinářem Pavlem Štruncem (42). Webu Prima Ženy Karolina prozradila dojemný důvod výběru křestního jména prvorozeného chlapečka.

Čtěte také: Tomi, Viky, Štěpi. Matriky povolí zdrobněliny, školáci si budou moci vybrat i příjmení

Na rozdíl od jiných párů, které v současné době volí spíš exoticky znějící křestní jména, Karolina a Pavel Štruncovi synovi vybrali typicky české jméno Václav. A ze zcela zjevných důvodů nechala moderátorka volbu jen na svém muži. „Jméno synovi vybral můj manžel. Je to po jeho tatínkovi, který zemřel zhruba rok předtím, než se Vašík narodil,“ promluvila otevřeně Karolina Hošek v pořadu 30+ Otázek. Od svého narození dělá Vašík oběma rodičům velkou radost. Svou slavnou maminku rád sleduje v televizi, a když tu možnost nemá, vždy se jí ptá, co bylo ve zprávách. A nejen to. Její profesi si malý Václav i sám rád zkouší.

„Dokonce má doma malý molitanový mikrofonek. Všude s ním běhá a dělá živé vstupy, jak zvířátka utekla ze zoologické zahrady. Že policie hledá obrovského hada. Je strašně roztomilý,“ svěřila se s úsměvem pyšná máma. A jaké výhody vidí Karolina Hošek v tom, že pracuje se svou životní láskou a tátou malého Václava Pavlem Štruncem?

Přečtěte si také: Exotická kráska Mishala Orth řekla, proč je stále single. Na muži mě zaujme pěkný zadek

„Výhoda je asi v tom, že máme pochopení pro ten obrovský objem času, který oba v televizi trávíme. Někdo z jiné profese by to asi nepochopil a možná by ten vztah nedokázal fungovat,“ odtušila přesvědčeně sympatická blondýna, která je ale zároveň realistka a umí uznat i negativa společné práce s manželem. „Určitě jsou. Vidíme se každý den, tak si možná nejsme tolik vzácní,“ přemítala Karolina. Práci svého manžela, který je šéfredaktorem zpravodajství a publicistiky televize CNN Prima NEWS, si velmi váží a přesně ví, co ji práce s ním naučila a jakou nejlepší radu jí kdy dal.

„Všechno ověřuj, a to nejméně dvakrát, ale ideálně třikrát nebo čtyřikrát,“ doporučila Karolina i ostatním kolegům z branže. Práci si prý ale manželé domů nenosí, nemají na to sílu a mají syna, kterému se chtějí věnovat. Volný čas proto Karolina s Pavlem tráví bez toho, aby diskutovali o zprávách. A nedělali to ani na jejich prozatím posledním rande, na které Pavel vzal Karolinu do zahraničí. „Bylo to do Budapešti na koncert Robbieho Williamse a bylo to opravdu nádherné, takže mu za to ještě jednou děkuju,“ vzkázala skrze pořad 30+ Otázek Karolina Hošek.

Proč se už jako malá holka rozhodla stát televizní moderátorkou? A proč tedy potom nešla studovat žurnalistiku, ale anglistiku a amerikanistiku? Pomocí jakých jazykolamů se Karolina rozmlouvá před vysíláním? Podívejte se na celý rozhovor ve videu v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.