Celebrity

3. července 2023 20:55

Šarlota Chmelařová

Moderátorka Soňa Porupková se vdala. Svatba proběhla na krásném místě

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Soňa Porupková si řekla své „ano“ s režisérem Zdeňkem Bučkem. Svatba proběhla na Moravě a novomanželé se podělili o romantickou fotku na sociálních sítích.

O tom, že se sympatická moderátorka Soňa Porupková zasnoubila, jsme vás informovali v březnu letošního roku. V tomto případě dvojice nečekala do roka a do dne a po pár měsících se do toho snoubenci rozhodli skočit naplno. Romantická svatba v boho stylu proběhla na moravské Pálavě. Nechybělo luční kvítí, teepee, sezení v trávě a spousty svíček.

Mohlo by vás zajímat: Moderátorka Soňa Porupková se bude vdávat. Partner ji požádal o ruku na neobvyklém místě

Soňa Porupková, teď už tedy Bučková, se o radostnou novinu podělila na svém Instagramu. Tam sdílela snímek, na kterém se drží se svým manželem a oba dva k sobě sklánějí čela. Mezi hlavami jim pak prostupuje sluneční záře. K fotce navíc hraje zamilovaná píseň od Johna Lennona – Imagine. Šaty měla moderátorka vypůjčené ze svatebního salonu Adina a vypadala v nich naprosto božsky. V horní části z látky visely malé perličky, které připomínaly kapky ranní rosy. Soňa v nich působila jako éterická víla.

Čtěte také: Jak se obléct na svatbu jako host? Hlavně nezastínit nevěstu a nepůsobit lacině

Zásnuby proběhly v Norsku

Zásnuby proběhly začátkem března a Zdeněk Buček svou milovanou požádal o ruku na opravdu netradičním místě. Své nastávající splnil sen a poklekl před ní přímo pod polární září. „Už někdy v začátku našeho vztahu jsem při romantické chvilce pronesla, jak magické by bylo se jednou zasnoubit pod polární září. Popravdě, bylo to spíš takové naivní holčičí přání,“ svěřila se tehdy ještě Porupková na svém Instagramu s tím, že polární záře ji fascinovala už od dětství. „Je to pro mě něco tak neuchopitelného, co nás absolutně přesahuje. Něco, co vytváří pouto na celý život,“ popsala svůj úžas sympatická blondýnka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.