Celebrity

29. června 2023 14:17

Anna Tejklová

Módní alarm z Czech Fashion Weeku 2023: Co vynesli návrháři a návštěvníci?

Na Teplické kolonádě se konal již tradiční Czech Fashion Week. Jaké oblečení se na prestižní módní akci hodí a co vynesli návrháři a návštěvníci? Módní alarm pro čtenářky a čtenáře webu Prima Ženy připravila přímo z místa návrhářka Anna Tejklová.

Dress code na Fashion Week: Čím šílenější, tím lepší!

Módní událost tohoto typu je asi jediná, kam si můžete obléci v podstatě cokoliv. Jistě, dostavit se v nátělníku, kapsáčových bermudách a sandálech by vhodné nebylo, ale jinak se odvázat můžete.

Mašle, podvazky a sexappeal

Tuto originální módní kreaci vynesla má sestra Michaela a jsem nadšená z její hravosti a zároveň sexappealu. Jak je vidět, stačí pouze jeden dráždivý prvek – zde v podobě podvazkových řemínků.

Ty působí v kombinaci s klasickými decentními černými šaty a sametovými lodičkami sexy, ale ne vulgárně. Obrovská růžová mašle dodala modelu švih a vtip. Vše je navíc dokonale barevně sladěné.

Ručně malované šaty „Mexická Ara“

Na Czech Fashion Week, který jsem letos navštívila výjimečně jako host a ne jako účinkující, jsem zvolila model s pracovním názvem „Mexická Ara“.

Ručně malované šaty jsem vzorem sladila s vysokými rukavičkami, aby byl celek zábavnější a stylovější. Barvy jsou v tónech papouščího peří. Boty i kabelku jsem vybrala v ostře červené barvě, která se vyskytuje na šatech. K tak divokému oblečení bylo potřeba dát hladký a decentní vyčesaný drdol, aby výsledný dojem nepůsobil příliš „rozlítaně“.

Dominik Chabr v šik „italském“ stylu

Herec a model Dominik Chabr má smysl pro pánský elegantní styl, který spolu s uniformami považuji na mužích za nejpřitažlivější. S čistou bílou košilí na vypracovaném těle neudělá žádný muž chybu. Celkový styl zásadně ovlivňují boty. Kdyby měl k tomuto oblečení místo luxusních mokasín například zašlé tenisky, vypadalo by to jinak.

Takhle je to ale dokonalé, celkově Dominik působí šik a dělá svému titulu Nejkrásnější muž světa dobrou reklamu.

Tři styloví muži

U pánské módy ještě zůstaneme. Nejvíce mne z této trojice zaujal prostřední muž, který má úžasně originální sako zdobené zlatými aplikacemi. Černé sametové mokasíny jsou lemované zlatými hroty, vše pěkně ladí. Líbí se mi, že je celý v černém, triko pod sakem v tomto případě nevadí, košile by se nehodila.

Muž napravo mne potěšil odvahou vzít si ke klasickému pánskému kompletu hořčicově žluté mokasíny. Značkový pásek je decentní, celkově opravdu hezký styl.

Muž nalevo vsadil také na drahé značky, kostkované kalhoty tohoto typu jsou teď velkým trendem. Asi by se mi k nim více líbila výše zmiňovaná bílá košile, ale i polo tričko je pěkný a reprezentativní kousek pánského šatníku.

Modelka Nikola Kokyová v třpytivých šatech s nahými zády

Nikola Kokyová, Miss České republiky 2019, je ten typ, že by byla krásná i ve výše odsuzovaném nátělníku s bermudami. Na Czech Fashion Week afterparty oblékla třpytivé šaty s nahými zády, ve kterých vynikla její štíhlá postava a zlatavě opálená kůže. K šatům dokonale sladila třpytivé páskové sandálky na podpatku a zářivé náušnice. Není co zdokonalovat, radost pohledět.

Pravá dáma

Tato kouzelná paní mě zaujala krásným a noblesním stylem pravé dámy.

Šaty s výrazným vzorem doplnila černým kloboučkem, který ladí s lodičkami a kabelkou. Takové ženě každý s úctou otevře dveře.

Různorodá trojice, extravagance i elegance

Muž vlevo má poměrně extravagantní průhledný top, kam jinam se ale takto obléci než na Fashion Week, takže za mě naprosto v pořádku. Řetěz je k celku hezký doplněk.

Žena uprostřed oblékla černozlatou klasiku, kde také není co vytknout. Elegantní a reprezentativní oděv. Dáma napravo má originální slušivé rozevláté šaty na jedno rameno, které výborně doplnila otevřenými páskovými sandálky na podpatku. Nápadné brýle se ke stylu hodí. Hezká letní módní inspirace pro všechny.

Sestry Hunkovy v zářivých barvách

Tyhle dvě krásné sestry zde nemohly chybět. Jsou dobře barevně a stylově sladěné a názorně předvádějí, jak moc blondýnkám svědčí ostrá růžová barva nebo její akcenty. I zde je vidět, že boty dělají styl. Díky páskovým sandálkům na vysokých podpatcích působí oboje šaty hned slavnostněji. Ke květovanému vzoru i rozevlátějšímu asymetrickému střihu se hodí kruhové náušnice, kterými se obě slečny ozdobily. Moc hezké a věřím, že pro mnoho žen inspirativní a nositelné oblečení.

Originální návrhář Luděk Hanák

Módní návrhář Luděk Hanák předvedl na Czech Fashion Weeku oslnivou kolekci a sám jde příkladem, má svůj autentický styl. Na tomto modelu se mi obzvláště líbí doplňky v podobě motorkářských rukaviček a řetěz na krku i u pasu. Luděk Hanák si k tomuto drsnějšímu stylu nebál vzít třpytivé černé tenisky, což přesně celku dodává neokoukanou originalitu.

Kdo je Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky móda Fashion Week Anna Tejklová Módní alarm Dominik Chabr

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.