Módní alarm z Governors Awards: Zac Efron jako Mefisto, Margot Robbie neobvykle v černém

Už počtrnácté se konala výroční slavnost Akademie filmových umění a věd Governors Awards. Hned po Zlatých glóbech čekal celebrity další červený koberec a velká pozornost médií, která sledovala, co měl kdo na sobě.

Margot Robbie neobvykle v černém

Herečka, kterou jsme zvyklí vídat především v růžové, oblékla elegantní černé šaty s dobře a zajímavě řešeným výstřihem s průstřihy, který hezky tvaruje postavu. K stříbrným aplikacím logicky zvolila stříbrné šperky a dobře udělala.

Juliette Binoche uškodila zelenkavá barva

Herečka Juliette Binoche, která je krásná a udržovaná, bohužel zvolila nesmírně nelichotivý odstín zelené. Tato světle zelenkavá barva navíc v kombinaci se žlutou dělá v obličeji dojem nevolnosti a únavy. Herečka je kontrastní typ, slušela by jí například červená, výrazná modrá a určitě i zelená, ale v plném a výrazném odstínu, například smaragdovém.

Eva Longoria a dokonalé šaty s copy

Zde je názorná ukázka, jak to vypadá, když je naopak zvolený správný odstín zelené k barvě kůže. Eva Longoria je snědá, proto na ní jemně zelená třpytivá látka doslova září, působí šťavnatě a čerstvě. Šaty mají krásně řešená záda a originální je i účes z copů.

Julianne Moore v nepřehlédnutelné stříbrné

Herečka oblékla nepřehlédnutelné stříbrné šaty, které evokují rytířskou zbroj. Překvapivě k nim zvolila poměrně přírodně pojaté rozpuštěné vlasy, celek je ale působivý.

Herečka Da'Vine Joy Randolph předvedla, jak se hezky obléci s nadváhou

Tato herečka se nebála obepnutého outfitu a je vidět, že návrhář či návrhářka jejích šatů dobře věděli, jak pracovat s optickým klamem pomocí střihu. Neviditelný krk je dobře vyvážen velkým výstřihem a odhalenými rameny. Výstřih s šikmo vedenou „šerpou“ je další trik, jak postavu opticky rozpůlit a tím zúžit. Dole nabraná a rozšířená sukně se zase snaží vyvážit hořejšek a rozbít dojem sudovité figury.

Zac Efron v ďábelské kombinaci barev

Herec Zac Efron nemohl zvolit lepší barvy, které by více podtrhly jeho výjimečnou kombinaci modrých očí a černých vlasů. Vypadá jako Mefisto a model se mu hodně povedl.

Glenn Close jako anděl

Herečka Glenn Close zvolila poměrně rubášovitý model, který je minimalistický možná až moc. Její osobnost a výrazná tvář to ale unese a i tak vypadá skvěle a andělsky.

Ayo Edebiri a vcucnutí povlakem

Tato herečka zvolila velmi zvláštní šaty, které vypadají jako povlak na delší polštář. Není to hezké ani slavnostní. Dle jejího výrazu asi z volby šatů nakonec také nebyla nadšená.

Penelope Cruz jako panenka

Penelope Cruz naopak bílou vynesla dokonale, v šatech působí panenkovsky, mladě a elegantně. Volánky jsou roztomilé i ženské, povedené.

Angela Bassett v šatech jako mořská panna

Krásné šaty v pro ní ideálním odstínu oblékla Angela Bassett. Střih podtrhuje estetickou postavu s výrazným pasem. K modelu má pěkně sladěné i naušnice.

Podívejte se také na rozhovor s návrhářkou Annou Tejklovou, autorkou našeho Módního alarmu:

Sdílejte článek
Štítky Eva Longoria herec oděv Zac Efron Margot Robbieová Penélope Cruzová Juliette Binocheová Anna Tejklová Módní alarm Governors Awards

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.