Celebrity

10. července 2023 12:24

redakce Prima Ženy

Monika Babišová je milovnicí cestování a luxusu. Pochlubila se fotkami z dovolené

Sociální sítě Moniky Babišové jsou důkazem, že si ráda užívá poznávání nových míst a také přepychu luxusních dovolenkových destinací. V květnu byla ve Francii, nyní je na řeckém ostrově Santorini, odkud sdílí spoustu úchvatných fotek.

Ostrov Santorini je vyhledávaným klenotem Egejského moře, při jehož zmínce si každý představí kombinaci modrých odstínů vody a oblohy s typickými bílými staveními. Monika Babišová se sem vydala po boku svého manžela Andreje, se kterým zanedlouho oslaví šesté výročí svatby.

Romantický řecký ostrov se neřadí k nejlevnějším dovolenkovým destinacím, možná však jde právě o způsob, jakým si manželé chtějí připomenout a oslavit blížící se výročí. Krásné snímky sdílí Monika Babišová na svých sociálních sítích.

Monika Babišová svého manžela vždy podporovala. To znovu dokázala i během letošních prezidentských voleb:

V roce 2017 si řekli svá ano na známé a kontroverzní farmě Čapí hnízdo. V areálu pak po svatebním slibu společně zasadili strom na důkaz společné lásky. Manželství však přišlo až po dlouhé době společného soužití, partneři spolu byli v době sňatku už 23 let a měli spolu i dvě děti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.