Celebrity

23. října 2023 15:32

Josef Šťastna

Monika Trávníčková zářila vedle Karla Voříška. Postavu si udržuje jógou i svíčkovou

Skvělý víkend má za sebou Monika Trávníčková (37), která po boku Karla Voříška (60) zazářila jako moderátorka slavnostního galakoncertu 105. výročí vzniku ČSR.

Monika Trávníčková byla s průběhem večera spokojená, protože na koncertu vystoupila celá řada slavných lidí, kteří mají k historii Česka i Slovenska opravdu blízko. Diváci si v pražském Kongresovém centru mohli vychutnat umění Sisy Sklovské, Jitky Zelenkové, Leony Machálkové, Heleny Vondráčkové, Jaroslava Svěceného či Štefana Margity. Z mladší generace interpretů si potlesk publika vysloužili Martin Chodúr, Štefan Skrúcaný, Marcela Laiferová, Dalibor Kapras, Adam Ďurica, Nikolas Put, Adam Ďurica či Olga Rumlová. Výborný výkon podal také Orchestr Karla Vlacha. Manželka Pavla Trávníčka měl náročný úkol - velkolepě pojatým večerem provázela v roli moderátorky.

„Moderování je pro mě nová zkušenost a jsem ráda, že se mohu dál zdokonalovat a také jsem ráda, že jsem po svém boku měla profesionála Karla Voříška. Moderování mě neskutečně baví a ráda bych se tomu věnovala i do budoucna. Musím říct, že moderování je také velký adrenalin, je to prostě živá akce podobně jako vystupování na divadelním jevišti. Když vám vypadne text, tak musíte improvizovat, což je jako na divadle. Jsem ráda, že už tuto zkušenost mám, že jsem roky mohla hrát po boku svého manžela Pavla,“ uvedla paní Monika pro web Prima Ženy s tím, že možná ji s Karlem Voříškem budeme vídat častěji.

„Karel Voříšek je velmi klidný člověk, mně se s ním spolupracuje opravdu dobře. Myslím, že nám to společně klape, dokonce jsme si psali, že bychom měli vymyslet nějaký další projekt. Je pravda, že jsme naladění na stejnou notu, v zákulisí jsme se dobře bavili, dokonce jsme si zatančili, padaly vtípky, mám ráda, když jsou lidé na stejně vlně jako já,“ dodala pro Prima Ženy spokojená Trávníčková, která se před slavnostním večerem svěřila do rukou profesionálů, kteří rozumí nejen jejímu tělu, ale také dokáží odhadnout, v jakém outfitu se bude cítit skvěle.

Trávníčková přiznala, že si bez obav může dát svíčkovou i kachnu

„Mám už svůj osvědčený tým lidí, se kterými ráda spolupracuji. Stylista Martin Gruntorád zvolil tzv. klasiku, která se na tento typ společenské události hodí. O vizáž se postarala moje dlouholetá kamarádka Martina Borecká. Při společenské události tohoto typu se ráda svěřím do péče odborníků,“ dodala se smíchem manželka Pavla Trávníčka, která je zvyklá, že dostává samé pochvalné reakce na svou figuru. Nyní bude pohledné Monice závidět nejedna žena... Trávníčková totiž přiznala, že se rozhodně své tělo nepotřebuje trápit v posilovně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jitka Čvančarová popsala, jak ji sbalil Petr Čadek

„Musím přiznat, že jsem šťastná žena, která může pozřít úplně všechno a nemusí se hlídat. Jsem holka z Moravy, miluji vepřo knedlo, svíčkovou mám ráda, kachnu také miluji... Mám dar, že mám dobrý genetický základ, můj otec je také štíhlý, jsem ráda, že jsem toto zdědila po něm. Navíc jsem žena v pohybu, jsem maminka, při své práci jsem také pořád v poklusu, takže nemusím utrácet peníze za nějaké drahé fitko. Každé ráno ale udělám základní cviky, je nutné se protáhnout, aby se člověk na ten den nastartoval, také mám ráda jógu. Bydlíme u lesa, když je čas a hezké počasí, tak se jdu ráda proběhnout, nasát čerstvý vzduch... A mám moc ráda plavání a tenis. Pohyb je důležitý nejen na fyzičku, ale odráží se také na pohodě a na duševní kondici,“ dodala Trávníčková pro web Prima Ženy s tím, že je hlavně moc ráda, že slavnostní večer opět po čase spojil lidi, kteří si mají co říct.

„Byl to opravdu velký koncert a jsem ráda, že se všichni bavili. Je vidět, že rozdělení republiky stmelilo lidi obou zemí. Nezapomínáme na sebe,“ dodala s hrdostí v hlase paní Monika.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.