Celebrity

29. srpna 2023 10:50

David Laštovka

Janu Adamcovou postihl syndrom vyhoření. Zklamali ji lidé, byla uvězněná doma

Nový partner Adamcové?

Janu Adamcovou, moderátorku a bývalou mluvčí vlády Andreje Babiše, dohnaly zdravotní problémy. Jak informoval deník Blesk, zklamání z některých lidí a syndrom vyhoření se na ní podepsal natolik, že ani neopouštěla domov.

Kvůli zdravotnímu stavu manžela, režiséra Jiřího Adamce, se jí nepodařilo dotáhnout rozvod do zdárného konce, k tomu se navíc přidávaly další problémy. „Někdy dokáže život překvapit. Tak moc, až vás to povalí na zem a nenechá vás zvednout. Někdy je těch ‚překvapení‘ tak moc najednou, že už se vám zvedat ani nechce. Že se vám nechce vstát z postele,“ svěřila se Jana Adamcová.

Čtěte také: Jana Adamcová otevřeně o rozvodu. Je na obzoru nová láska?

Byla tak psychicky na dně, že byla jenom zavřená doma. Zklamali ji lidé, od kterých by to nejméně čekala. Konkrétní být ale nechtěla. „Protože jste v ně přestali věřit. Protože máte pocit, že už nikdy nikomu – kromě pár úplně nejbližších – neuvěříte. A když se pak přesto zvednete a konečně se odvážíte vyjít ven, je na vás ta změna znát. Protože šrámy se zahojí, ale jizvy zůstávají,“ popsala bývalá moderátorka.

Recept na štíhlou postavu a mladistvý vzhled

Vše se ale postupně v dobré obrací. Vypadá to, že konečně bude mít práci, která ji bude naplňovat a bavit. „Už nejsem stejná. Jsem ráda za každou jizvu, protože mi otevřela oči. I když v očích jsou ty jizvy vidět nejvíce. Jsem na každou z nich pyšná, protože ze mě udělaly jiného člověka,“ uvedla Adamcová, která v roce 2023 oslavila 51. narozeniny a stále si udržuje mladistvý vzhled.

„Paradoxně mám pocit, že postupně mě ta údržba stojí mnohem méně času než dříve. Jednak už spoustu věcí neřeším, protože mi nepřipadají důležité, a pak mám pocit, že je lepší vypadat přirozeněji než uměle. Takže používám minimální vrstvu make-upu a pudru a na oči používám tužku, kterou si umím udělat i jemné stíny. Pak řasenka a lesk. Samozřejmě když jdu do společnosti, kde se fotí a točí, je toho potřeba víc,“ prozradila v posledním rozhovoru pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Trendy líčení inspirované kávou. Vyzkoušejte latte make-up a buďte jako hvězda

Pyšní se rovněž velmi štíhlou postavou. „Dělám pro to všechno možné celý život. Nemám to zadarmo, vyzkoušela jsem snad všechny diety. Teď jsem bohužel ve věku, kdy mám pocit, že nic nefunguje. Diety už nedržím, ale snažím se jíst, jen pokud mám hlad – a ještě k tomu malé porce. Nejhorší je samozřejmě jedna nebo dvě skleničky vína. Ale už jsem se naučila ho eliminovat, nechávám si to jen na zvláštní příležitosti,“ poznamenala Jana Adamcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.