Muži předvádí národní kostýmy v soutěži krásy. Takhle dopadlo Česko

Mister Global je nadnárodní soutěž krásy pro muže. Pořádá se od března 2014 každý rok v Thajsku. Tento rok se jí zúčastnilo 33 pánů z různých koutů světa, kteří se spolu utkali o titul nejkrásnějšího muže planety. Podívejte se, jak vypadali někteří soutěžící. Najdete mezi nimi i reprezentanta z České republiky.

Sedmý ročník této jedinečné soutěže se tentokrát uskutečnil v provincii Maha Sarakham. A i když se letos Česko neumístilo, v minulosti naše země úspěch slavila. V roce 2016 se totiž stal vítězem v této mužské mezistátní soutěži krajan Tomáš Martinka. V České republice vlastní licenci na tuto soutěž od roku 2015 organizace Muž roku.

Podobně jako je tomu u ženských soutěží krásy, je i v té mužské několik disciplín a jednou z nich je právě přehlídka oblečení, které reprezentuje rodnou zemi jednotlivých soutěžících.

Následující portrétní fotografie má na svědomí fotograf David Ryo. Tomu se prostřednictvím snímků podařilo zachytit originalitu nápaditých kostýmů. Každý kostým obsahuje jedinečné prvky dané země. Otevřenost konceptu umožnila obrovskou stylovou rozmanitost, takže zatímco někteří muži na sobě mají komplety inspirované historií, jiní předvádějí oblečení, které je navrženo s ohledem na moderní dobu.

Pět nejlepších kostýmů

V této kategorii bylo nakonec vyhlášeno pět vítězů. Nejlépe se umístila Indonésie, Nigérie, Ekvádor, Srí Lanka a USA. Zástupce z Indonésie měl na sobě outfit inspirovaný faunou. Dominantou kostýmu byly tygří tlapy doplněné o několik zlatých šperků, které měl muž na rukou i nohou.

Nigérie i Srí Lanka měly jasně červené kostýmy s detaily s peřím.

Ekvádor měl nádherně barevný plášť a čelenku s pavími pery, kterou vpředu zdobila hlava lva. USA potom vsadilo na klasiku a inspiraci si vzal z americké státní vlajky, Sochy svobody a orla. Všechny fotografie najdete v galerii v úvodu článku. Který kostým se vám líbí nejvíc?

Sdílejte článek
Štítky Nigérie Srí Lanka soutěž Thajsko Ekvádor Indonésie Česko USA soutěž krásy Mister Global 2022 Mužská soutěž krásy Tomáš Martinek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.