Heidi Janků dala přednost kariéře. Dnes přiznává, že potratu velmi lituje

Dne 12. srpna je tomu již šest let, co zpěvačka Heidi Janků (60) přišla o osudovou lásku, hudebníka Iva Pavlíka (†84). Zpěvačka muže svého života bude mít navždy vrytého v srdci a navždy na něj bude s láskou vzpomínat. Jak se se ztrátou o dvacet devět let staršího manžela vyrovnává a v jakých chvílích jí chybí nejvíce?

Na svého muže nikdy nezapomene, prožili spolu více než 30 let společného života a den, kdy její partner navždy odešel, je pro ni vůbec nejbolestivější.

„Odchod milovaného člověka asi nepřebolí nikdy, jen ta rána se časem zahojí. Teď s výročím Ivošovy smrti je to o trochu víc citlivější téma. Ale život jde dál a já se snažím žít, jak to jen jde,“ objasnila Heidi Janků redakci CNN Prima NEWS.

Čtěte také: Jak bydlí Heidi Janků: Ukázala svou vilku s útulným interiérem, velkou zahradou a bazénem

Dlouhou dobu neměla Heidi na muže ani pomyšlení

Dlouhou dobu měla zpěvačka problém být v přítomnosti jiných mužů, natož si s nimi někam vyjít. „Už je to tak, že dokážu jít s chlapem na rande, na skleničku nebo se jen tak pobavit. To jsem dlouho nedokázala, neměla jsem na jiné chlapy pomyšlení, natož si představit, že by na mě sáhl,“ přiznala zpěvačka před rokem v rozhovoru pro Blesk.cz.

Ivo zpěvačce však chybí dodnes. Nejvíce na něj myslí ve chvílích, kdy má před sebou nějaké důležité rozhodnutí.

„O všem jsem se s ním vždycky radila. Ne že bych kolem sebe teď neměla lidi, s kterými se můžu o čemkoli poradit, ale Ivošův názor na vše, co jsme dělali nebo nedělali, mi prostě chybí. Stejně jako společné sdílení zážitků... To mi nepřestane chybět nikdy,“ přiblížila zpěvačka, která se ve společnosti dosud s žádným mužem neobjevila. Doma jí dělá společnost pouze její milovaný pejsek Eda.

Mohlo by vás zajímat: Jediným mužem v životě Heidi Janků je knírač Eda. Díky němu si udržuje pevné tělo

Podívejte se na pořad 30+ Otázek s Heidi Janků:

Potratu zpětně lituje

Mezi Heidi a jejím partnerem panoval značný věkový rozdíl a nikdo jim zpočátku příliš šancí nedával, čas ukázal, že jejich láska byla opravdová. Přestože Heidi Janků prý šla do vztahu s o desítky let starším mužem s vědomím, že on už děti má a že na společné potomky to spíše nevypadá.

Zpěvačka ve svých pětadvaceti letech jedno těhotenství ukončila předčasně a pozdější pokusy o dítě už nebyly úspěšné. Rozhodnutí dát přednost kariéře nyní zpětně lituje a poté, co navždy odešel její milovaný manžel, si své rozhodnutí uvědomuje se smutkem v srdci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.