Celebrity

18. května 2023 13:53

Kisa Císařová

Jediným mužem v životě Heidi Janků je knírač Eda. Díky němu si udržuje pevné tělo

30+ Otázek Heidi Janků

Těžko se tomu věří, ale po boku Heidi Janků (60) stále není žádný muž. Po smrti manžela Ivo Pavlíka (†84) v roce 2017, si srdce krásné zpěvačky nedokázal získat nikdo, kdo by se stal jejím partnerem. Přitom má Heidi Janků dost jasnou představu, co by měl její vysněný muž splňovat a jakému chování by se měl naopak vyvarovat. Kdo má šanci se o Heidi ucházet?

Knírač Eda je prý aktuálně jediným mužem v životě Heidi Janků a podle zpěvačky to tak prý nejspíš i zůstane. Řekla to tak aspoň v pořadu 30+ Otázek. Přesto ale i na zpěvaččiny nápadníky a případného budoucího partnera přišla řeč. „Musí být vtipný,“ odpověděla Heidi Janků jasně a stručně na otázku, čím ji muž okouzlí. A jakým chováním drobnou černovlásku muž nadobro odradí? „Když je to bručoun,“ měla jasno Heidi, která už šestým rokem žije sama. Pokud tedy nepočítáme Edu.

Ten je pro zpěvačku nejen milovaným psím parťákem, ale i pomocníkem v udržování kondice. Stříbrný knírač si totiž může připsat částečný podíl na Heidiných tolik obdivovaných štíhlých a pevných nohách. Společně s ním Heidi Janků začíná každý den minimálně dvoukilometrovou ranní procházkou. A společný pohyb na čerstvém vzduchu pak Heidi s Edou samozřejmě praktikují i v průběhu celého dne. „Když mám volno, dáme tak deset až dvanáct kilometrů. Když pracuji, není to pro Edu tak úžasné. Záleží, jak ten den mám, nebo nemám čas,“ vysvětlila nadšená panička.

Na své tolik obdivované nohy Heidi čas od času fanouškům dopřeje pohled v minisukních. Dlouhé procházky s Edou k jejich dosažení ale podle zpěvačky samy o sobě nestačí. „Určitě tomu napomáhají. Myslím si ale, že velkou roli v tom hrají i geny,“ nepotěšila Heidi Janků fanynky, které by si myslely, že venčení je univerzální radou. Navíc teď zpěvačka, která to na pódiu umí i pořádně roztančit, začala, co se tvarování postavy týče, spoléhat také na pomoc profesionálů v salonu krásy.

„Nerada cvičím. Teď jsem ale začala docházet do jednoho salonu, kde mi jednou týdně připevní na bříško takové žehličky a rozbíjejí mi tukové buňky,“ přiznala s úsměvem Heidi Janků, která ovšem nemá ráda otázky na téma, jak to dělá, že stále tak dobře vypadá. Je ale nutno si přiznat, že mladistvým vzhledem a štíhlou postavou může konkurovat i kráskám až o desítky let mladším.

Kdy naposledy přijala Heidi Janků pozvání na kávu a jaké to bylo? To se dozvíte ve videu na začátku článku. A není to samozřejmě zdaleka vše. Jestlipak vás napadne, jakou snídaní Heidi Janků začíná své ráno a jak vzpomíná na to, když učila travesti umělce tančit a napodobovat ji samotnou?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.