Celebrity

26. ledna 2024 12:35

Eliška Reiglová

Narozeniny oslavila nahotou. Olga Menzelová elegantně dokázala, že věk je jen číslo

Olga Menzelová ukázala, že i žena ve 46 letech může vypadat neuvěřitelně sexy a zároveň elegantně. Producentka a vdova po režiséru Jiřím Menzelovi (†82) na sociálních sítích zveřejnila narozeninový snímek, na němž je v rouše Evině. A kromě toho, že jí to na něm velmi sluší, vypadá také skutečně šťastně.

Olga Menzelová zraje s noblesou a zdá se, že slovo stárnutí ani není v jejím slovníku. Ve čtvrtek 25. ledna oslavila 46. narozeniny a v tento výjimečný den se rozhodla s fanoušky podělit o snímek, na němž je zcela odhalená. Ví ale, že nahota nutně nemusí být vulgární, a tak na fotografii vypadá elegantně i přesto, že na sobě nemá žádné oblečení.

Čtěte také: Olga Menzelová prozradila metodu, jak na ploché břicho. Je drsná a dost bolestivá

„Tak jo… dnes… 4 a 6… takhle to vypadá líp. A přesně takhle se cítím! Šíleně moc děkuju za všechna přání, která mi posíláte! Jste mě normálně zavalili! A dojali! Moc děkuju,“ napsala Olga Menzelová k fotografii, na níž leží na břiše, a ač je nahá, ukazuje pouze své dokonale ženské křivky.

Olga Menzelová má tři děti: první dceru Annu s kameramanem Jaroslavem Brabcem, dceru Evu s Jiřím Menzelem a syna Alberta s egyptologem Jiřím Bártou. Jako trojnásobná maminka na snímcích nicméně nevypadá ani zdaleka a je vidět, že na sobě neustále pracuje. Je tak v kondici nejen pro vlastní dobrý pocit, ale právě i pro své ratolesti.

Olga Menzelová promluvila o vztazích. V jakém by nikdy nevydržela?

Sdílejte článek
Štítky fotografie Instagram nahota narozeniny elegance sociální síť Olga Menzelová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.