Celebrity

11. listopadu 2023 13:17

Vanesa Havlíková

Nečekané vyznání expřítelkyně Jiřího Procházky: Budu tu pro pro tebe až do smrti

Zápasník MMA Jiří Procházka (29) se aktuálně připravuje v americkém New Yorku na zápas o titul šampiona UFC. Přípravy si vyžadovaly spoustu odříkání, striktního dodržování stravovacího režimu a v neposlední řadě také zákaz vztahů se ženami. Nyní se ale před klíčovou bitvou ozvala Jiřího expřítelkyně Kamila Kordulíková, která mu poslala srdceryvný vzkaz.

Přestože se před rokem už podruhé rozešli, přátelské vazby mezi nimi stále zůstávají. O tom, že Jiří není Kamile lhostejný, veřejnost nyní přesvědčila na svých sociálních sítích, kde pro bojovníka zanechala před nejdůležitějším zápasem v kariéře dojemný vzkaz.

Čtěte také: Za hrdinou Jiřím Procházkou stojí silná žena. Krásná Kamila popsala, jak ho svedla

Dojemné vyznání expřítelkyně

„Věřím na věc zvanou láska. Bezpodmínečná, nikdy nekončící. V našem životě máme jen jednu skutečnou. Během všech těch let jsme si prošli dobrými i špatnými časy. A děkuju ti, že jsem mohla být součástí této cesty skutečné legendy. Děkuji ti za všechno. A pamatuj, že tu pro tebe budu až do smrti,“ vyznala se na svém instagramovém profilu někdejší přítelkyně ze svých citů.

„Den D je tady, předveď ten nejlepší výkon v životě. Každou buňkou svého těla věřím v tebe a tvé vítězství, můj nejlepší kamaráde. Šampion šampionů, nejlepší v lidské historii. Nemůžu na tebe být víc hrdá,“ dodala před Jirkovým nejdůležitějším zápasem.

Přestože už dvojice pár netvoří, je očividné, že Kamile na bývalém partnerovi stále velmi záleží. Procházka ale před pár dny v rozhovoru uvedl, že v současné době vztah nechce. „Jakmile člověk pustí disciplínu a dá na první kolej kočku, hned dostane sekanec přes prsty,“ prozradil v rozhovoru pro iDnes.cz. Čas tedy ukáže, zda se jejich cesty opět propojí.

Zápasník MMA Jiří Procházka promluvil o očekávaném zápasu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.