Nechte se na Prvního máje hýčkat na DERMACOL LOVE DAY

UP-DERMACOL LOVE DAY 2023

Pražská Grébovka se v pondělí 1. května již popáté promění v ten nejromantičtější prostor s nabitým programem v duchu lásky, krásy a zábavy. Přijďte se bavit také.

DERMACOL LOVE DAY se zaměří především na ženy, které se budou moci nechat hýčkat a dopřát si celý den plný různých kosmetických procedur, workshopů a inspirace jen a jen pro sebe. Pro jejich případný pánský doprovod bude připraveno hned několik zajímavých aktivit, zaručeně nezapomenutelný bude tento den i pro ty nejmenší účastníky, pro které bude připravena velká dětská zóna.

Tváře televize Prima, herci z oblíbeného seriálu ZOO i hudební vystoupení

Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře televize Prima, herce z oblíbeného seriálu ZOO a několik hudebních vystoupení hned na dvou pódiích, a to v podání interpretů, jako je Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová nebo Vašek Noid Bárta. Na akci nebudou ani tentokrát chybět módní přehlídky, workshopy, ukázky tance a kreativní tvoření všeho druhu. Prima LOVE zóna nabídne interaktivní stezku o ceny i speciální dabingové studio, kde si bude možné vyzkoušet dabovat oblíbené postavy po boku českého herce a dabéra Michala Holána.

Co by to bylo za oslavu krásy bez pořádné relaxace a nejrůznějších kosmetických procedur! Ty již tradičně dámám na akci zajistí společnost Dermacol, která pro letošní ročník chystá mnoho aktivit, několik stanovišť i prezentačních stánků. Speciálně dámy se tak mohou těšit na líčení neslíbatelnou rtěnkou 16H Lip Colour, která je nejen v tento den ideálním doplňkem do každé kabelky. Prezentace i aktivity značky se letos ponesou ve znamení květin. Dermacol také představí a pokřtí exkluzivní limitovanou edici s vůní růže, kterou si dámy budou moci i na místě vyzkoušet a zakoupit. Chybět nebudou ani oblíbené lakování nehtů trendy barvami, představení parfémů nebo tolik oblíbené pastelové pudry na vlasy, které ocení ti nejmenší návštěvníci. Na jednom ze stánků se navíc budou moci návštěvnice potkat se známou českou beauty youtuberkou, blogerkou a influencerkou Petrou Lovelyhair. Na akci budou také hned dva stylové fotokoutky.

Jako každý rok si budou moci dámy za 299 Kč zakoupit speciální růžovou tašku DERMACOL se spoustou produktů a dalších dárků v hodnotě 800 Kč. S touto nepřehlédnutelnou taškou si navíc budou moci přímo na akci dopřát líčení i lakování nehtů. Součástí zakoupené tašky bude například slevová poukázka na nákup výrobků Dermacol v hodnotě 50 Kč, řasenka Mega Lashes Volume and Care, opojný sprchový krém LOVE DAY 200 ml, antibakteriální mýdlo na ruce nebo rtěnka Magnetique. Tradičně budou moci držitelky tašky DERMACOL také prolistovat stránkami časopisu Glanc a Kondice vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. V tašce najdou i voucher na 20% slevu na eshopu Kreativ a kreativní papírový dárek. Pomyslnou třešničkou, kterou ocení nejen fanynky tureckých seriálů, budou samolepky Prima LOVE s velmi populárním a oblíbeným hercem Canem Yamanem, který se aktuálně objevuje na obrazovkách v seriálu Lásce navzdory.

Tašku je již teď možné zakoupit v předprodeji na GoOut, Ticketportal nebo Slevomat, ale bude možné si ji koupit i přímo na akci samotné. Pro letošní rok nově u obou vstupů do parku. Horní vstup do Havlíčkových sadů (Grébovka) se nachází v ulici Rybalkova, nedaleko křižovatky s ulicí Kozácká, spodní vstup pak vede z ulice U Vršovického nádraží, nedaleko křižovatky s ulicí Rostovská.

Akci již pátým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

Sdílejte článek
Štítky krása herec Olga Lounová Xindl X Dermacol, a.s. Svátek práce Michal Holán Zoo Holki DERMACOL LOVE DAY 2023 Petra Lovelyhair

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.