Oslavte První máj na pátém ročníku DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce

UP-DERMACOL LOVE DAY 2023

Na Prvního máje se pražská Grébovka již popáté promění v ten nejzamilovanější prostor se spoustou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy. Pro návštěvníky je opět připraven pestrý program, z něhož si vybere každý.

DERMACOL LOVE DAY se i letos zaměří na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání za doprovodu svých drahých poloviček a těch nejmenších. Pomyslnou třešničkou letošního ročníku bude účast herce a dabéra Michala Holána, který propůjčil svůj hlas populárnímu tureckému herci Canu Yamanovi. S charismatickým dabérem se budou moci fanynky setkat v provizorním dabingovém studiu přímo na akci, a odnést si tak neopakovatelný zážitek a památku na celý život.

Návštěvníci se mohou těšit také na známé tváře televize Prima, herce z oblíbeného seriálu ZOO a několik hudebních vystoupení hned na dvou pódiích, a to v podání interpretů, jako je Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová nebo Vašek Noid Bárta. Na akci nebudou ani tentokrát chybět módní přehlídky, workshopy, ukázky tance a kreativní tvoření všeho druhu. Na pódiu se, mimo jiné, představí i česko-slovenská taneční skupina Men4Queen s exkluzivní taneční show světového formátu.

I letos bude připravena, a navíc rozšířena velká interaktivní zóna Prima LOVE, plná nejrůznějších aktivit, včetně překvapení v podobě dabingového studia. V něm si budou moci všechny fanynky nejen tureckých pořadů vyzkoušet na vlastní kůži dabovat oblíbené postavy, vžít se tak do rolí hlavních hrdinek a na chvíli se ocitnout ve svém oblíbeném romantickém seriálu. A co víc? To vše po boku herce a dabéra Michala Holána, který propůjčil svůj nezaměnitelný hlas populárnímu tureckému herci Canu Yamanovi. Toho mohou diváci aktuálně vidět v seriálu Lásce navzdory, který běží na Prima LOVE každé všední odpoledne.

Co by to bylo za oslavu krásy bez hýčkání a nejrůznějších kosmetických procedur! Ty již tradičně dámám přináší společnost Dermacol, která pro letošní ročník chystá mnoho aktivit, spoustu stanovišť i prezentačních stánků. Návštěvníci se tak mohou těšit na líčení neslíbatelnou rtěnkou 16H Lip Colour, která je nejen v tento den ideálním doplňkem pro každou ženu. Prezentace i aktivity značky se letos ponesou ve znamení květin. Dermacol také představí a pokřtí exkluzivní limitovanou edici s vůní růže, kterou si dámy budou moci i na místě vyzkoušet a nakoupit. Chybět nebudou ani oblíbené lakování nehtů trendy barvami, představení parfémů nebo barevné pudry na vlasy, které ocení ti nejmenší návštěvníci.

DERMACOL LOVE DAY bude zkrátka na Prvního máje tím nejromantičtějším místem pod sluncem, které nabídne bohatý program, nekonečnou relaxaci i zábavu pro všechny členy rodiny, a nejen to. I tentokrát bude mít akce charitativní přesah – seznámíme vás s neziskovou organizací Zajíček na koni, kterou bude možné na akci podpořit nejen finančně, ale i materiálně formou tzv. suchých potravin.

Zajíček na koni, o.p.s. pomáhá rodinám s dětmi s handicapy a rodinám sociálně slabým. V rámci projektu Ježíškem po celý rok podporuje primárně děti z těchto rodin. Aby pomoc dětem byla plně funkční, je potřeba podpořit celou rodinu, která se často ocitá ve velmi těžké životní situaci. Velkou skupinu klientů tvoří maminky samoživitelky, které mají různý počet dětí a velmi často děti s handicapy. Cílem organizace je zlepšení psychického, a tím i fyzického stavu dětí a jejich pečovatelů. Rodinám nabízí pobyty – letní s koníky, zimní na horách, akce pro maminky, konzultace, setkávání, kde si mohou vyměňovat zkušenosti, vzájemně se podpořit apod., maminky mají možnost odběru v potravinové bance, pořádání bazárků a další. Hlavním cílem organizace je tak pomoci dětem, aby mohly mít svůj dětský život hezký, a rodičům, převážně maminkám, aby dobře zvládly danou životní situaci.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již pátým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!

Sdílejte článek
Štítky láska rodina krása zábava herec Olga Lounová Xindl X Havlíčkovy sady Dermacol, a.s. Svátek práce Michal Holán Holki DERMACOL LOVE DAY 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.