V turecké romantice s Canem Yamanem se herci odvázali. Více, než je v zemi zvykem

Lásce navzdory - Co se škádlívá…

Pravá romantika bez sexu a nahoty? Tvůrci tureckých seriálů a telenovel s ohledem na rozdílnější morální založení země opakovaně dokazují, že to jde. Rozpálit a napnout diváky dokáží i bez takových intimností, ovšem když pak zaberou něco více, především divačky už neodtrhnou oči od obrazovky. Jen se podívejte na extra scénu z jednoho z prvních seriálů, jež proslavily současnou hereckou hvězdu Cana Yamana hned v úvodu!

Nekonečné hluboké pohledy z očí do očí při západu slunce, letmý dotyk... a dost. Přestože se ve většině tureckých seriálů kvůli konzervativnímu založení země postavy nelíbají, natož něco více, seriál Lásce navzdory z roku 2015 skýtá hned několik opravdu peprných scén. Určitě nejsou tak silné pouze díky faktu, že spolu představitelé hlavních rolí Can Yaman a Açelya Topaloğlu během natáčení chodili. Dobří herci se prostě nezapřou.

Podívejte se i na druhou vzrušující scénu z téhož seriálu, v níž si hlavní hrdina, ředitel firmy Yalin, jen utahuje z nové pracovnice, čerstvě vystudované Defne. Tenhle moment je na samém začátku jejich spletitého příběhu, který můžete sledovat každý den v české televizní premiéře na Prima LOVE nebo v předpremiéře. Defne (Açelya Topaloğlu) s Yalinem (Can Yaman) v tu chvíli o nějaké lásce ještě vůbec neuvažují. I tak má ovšem scéna až neuvěřitelný erotický náboj. Co říkáte?

Která by odolala? Tohle je maximálně hot scéna:

O tři roky později měl premiéru seriálový hit Zasněná láska. Tehdy třicetiletý Yaman v něm ztvárnil postavu Cana – nadřízeného krásky Sanem – zároveň to byl též nespoutaný fotograf a náruživý cestovatel. Až díky tomuto seriálu se Yaman stal žádanou hvězdou nejen v rodném Turecku, ale po celé Evropě včetně Česka. Dalo by se očekávat, že v mladším televizním počinu se scenáristé mohli více odvázat, ale opak je pravdou.

Důkazem této zdrženlivosti je dozajista jedna z nejpopulárnějších a rovněž velmi vzrušujících scén Cana se Sanem, smáčenými mořskými vlnami a kroužícími kolem sebe sice také dost těsně, ovšem polibku se nedočkáte. I když je, jak se říká, na spadnutí. Můžete porovnávat v další ukázce.

Není tajemstvím, že herec Can Yaman svým přístupem k sexu a mluvení o něm několikrát pohoršil Turecko. Během propagace dalšího seriálu Recept na lásku v tureckých médiích došlo i na vyobrazení sexuálních vztahů. Can Yaman tehdy rozhodně a bez zábran prohlásil, že má rád sex s krásnými ženami. „Jsem mladý muž a mám svoje touhy. Mám právo na to, vyzkoušet si všechen sex,“ argumentoval otevřeně v rozhovorech pro média v Turecku, kde se tak otevřeně o intimních vztazích nepíše.

Sdílejte článek
Štítky hlavní role Turecko Can Yaman sex herec telenovela Zasněná láska Sanem romantický seriál prima+ Lásce navzdory İnadına Aşk turecký seriál Açelya Topaloğlu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.