Celebrity

14. září 2022 15:59

redakce Prima Ženy

Nejzvrhlejší trailer roku. Hana Vagnerová jde na hranici nahoty i studu

Tvůrci filmu Hranice lásky vypustili do světa nový trailer, který je hodně kontroverzní. Mimo jiné ukazuje herečku a spoluscenáristku Hanu Vagnerovou (39) při explicitní scéně, při které si vychutnává intenzivní pohlavní akt.

Kontroverzní film Tomasze Wińskeho vypráví o páru, který začne experimentovat v oblasti erotiky a sexuality. Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) začíná být stereotypní a točí se v nudném kruhu. Do toho přichází výzva ve formě skupinového sexu a polyamorie...

„Je to o páru, který se rozhodne řešit krizi otevřením vztahu. Polyamorií. S Matyášem Řezníčkem jsme ústřední pár. Spousta dvojic v tom stejně žije, jenomže si lžou. Tak pojďme být tak dospělí, že si o tom budeme říkat. Já bych to nedokázala. Není to pro mě. Je to jenom role,“ sdělila Hana Vagnerová pro FTV Prima při propagaci filmu, který je plný fyzického i duševního odhalování.

Trailer k filmu Hranice lásky je hodně odvážný:

„Točili jsme to čtyři měsíce. Přišla jsem domů a řekla jsem příteli, že jsem točila o polyamorii. On je napůl Francouz a napůl Španěl. Mluvíme spolu španělsky, což je můj čtvrtý jazyk, jeho druhý, takže tam spousta věcí může být ztraceno v překladu, kdyby něco,“ uvedla herečka s úsměvem v Show Jana Krause a také dodala, že v rámci přípravy na film uvažovala, že si sama zajde na swingers párty.

S nahotou mají tvůrci filmu velké problémy i při jeho propagaci. Není divu. Nový trailer obsahuje scény, na které český divák není úplně zvyklý.

Hana Vagnerová ukázala přítele:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.