Celebrity

14. června 2022 10:00

Vanesa Havlíková

Hana Vagnerová ukázala přítele. Na polyamorii má stejný názor jako na svatbu

7 pádů Honzy Dědka (22) - upoutávka

Hana Vagnerová (39) patří mezi nejobsazovanější a nejúspěšnější herečky u nás. V profesním životě slaví jeden úspěch za druhým, na ten soukromý si však donedávna mohla trochu stěžovat. To už ale neplatí, a tak se rozpovídala o tajemném příteli z Francie, svatbě či o scénáři k novému českému filmu.

Před více než půl rokem Hana Vagnerová prozradila, že není sama a jejím novým objevem je neznámý cizinec. Toho nedávno ukázala veřejnosti a nyní prozradila zase o něco více z jejich soukromí. Chystá se svatba?

Svatba v (ne)dohlednu

Herečka zanedlouho oslaví 40. narozeniny a stále je svobodná a bezdětná. O životní lásce a založení rodiny však sní už dlouho. „Mám ráda děti, ale vlastního potomka je potřeba mít s tím pravým mužem. Když budu mít toho správného chlapa, dovedu si představit, že bych dítě měla klidně hned,“ vysvětlila Vagnerová v rozhovoru pro Blesk.

A jak se zdá, toho pravého už našla. „Potkali jsme se ve Francii. Měli jsme společné kamarády. Šla jsem s kamarády po ulici, on taky, šli jsme stejnou ulicí a…“ vypráví v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a moderátor ji pohotově doplní: „... a je z toho svatba!“ Herečka však vypálí bleskovou reakci: „Svatba ještě ne, ježišmarja!“

Za život už několik partnerů vystřídala, Čecha bychom ale mezi nimi hledali jen stěží. „Nikdy jsem nechodila s českým mužem. Všichni moji partneři byli cizinci, třeba i Slovák, ale nebyli to Češi. Nikdy jsem tomu nepřikládala důležitost, ale přednedávnem jsem si uvědomila, že to tak bylo,“ zmínila Vagnerová v jednom z rozhovorů. Herečka díky své práci i hodně cestuje, a tak není divu, že ji to k cizincům zkrátka táhne více.

Polyamorii pouze ve filmu

Vagnerová se v show rozpovídala také o filmu Hranice lásky, ke kterému napsala scénář. Očekává se, že půjde o nejodvážnější snímek tohoto roku.

„Je to o páru, který se rozhodne řešit krizi otevřením vztahu. Polyamorií. S Matyášem Řezníčkem (30) jsme ústřední pár. Spousta dvojic v tom stejně žije, jenomže si lžou. Tak pojďme být tak dospělí, že si o tom budeme říkat. Já bych to nedokázala. Není to pro mě. Je to jenom role,“ vysvětluje Vagnerová k filmu, který bude mít premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

„Točili jsme to čtyři měsíce. Přišla jsem domů a řekla jsem příteli, že jsem točila o polyamorii. On je napůl Francouz a napůl Španěl. Mluvíme spolu španělsky, což je můj čtvrtý jazyk, jeho druhý, takže tam spousta věcí může být ztraceno v překladu, kdyby něco,“ dodává herečka a usměje se na svého partnera, který sedí v hledišti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.