Celebrity

29. května 2022 06:01

Karolína Oehmová

Hana Vagnerová naznačila, kdo je její přítel a prozradila svůj dlouhodobý cíl

Hana Vágnerová jako VIP host v pořadu Inkognito

Oblíbená herečka Hana Vagnerová (39) prozradila redakci webu Prima Ženy, že původně ji rodinné geny předurčily k úplně jinému povolání. Jak se nakonec dostala na prkna, co znamenají svět?

Hana Vagnerová je hodně obsazovaná a diváky oblíbená herečka. Nic z toho ale nemuselo být, kdyby následovala rodinné geny. „Jelikož jsem z rodiny matematiků a fyziků, tak mi tyto předměty šly. Dostala jsem se na ekonomickou školu a matfyz, ale pak jsem si řekla, že dětský sen se neopouští a dala jsem se na herectví,“ prozrazuje Hana s tím, že kdyby jí herectví nevyšlo, byla by z ní nakonec asi „špatná ekonomka“.

Vagnerová si plní sny a je zamilovaná

Hanini fanoušci se mohou radovat. Herečka totiž nezahálí a k seznamu dosud natočených filmů, v minulém roce například zazářila v komedii Matky, přibudou další. „Čekají mě teď dva filmy. Byla jsem také měsíc v Itálii a studovala italštinu. Mám hroznou radost, už jsem v levelu C1, což znamená, že můžu v jazyce konverzovat. Byl to můj dlouhodobý cíl a jsem ráda, že jsem si ho splnila,“ uvádí dále Vagnerová, která má nyní také štěstí v lásce. Svého přítele ale momentálně nechce ukazovat. Redakci Prima Ženy prozradila jen to, že není úplně z filmové branže. Netají se ovšem tím, že jsou spolu už přes půl roku a je to cizinec. Muži jiné národnosti jí evidentně imponují, jelikož v minulosti nebyli všichni její partneři Češi.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.