Celebrity

15. května 2022 11:14

Vanesa Havlíková

Tato jména si zapamatujte: Nejzajímavější svobodní a volní muži v Česku

Patří mezi nejslavnější muže v Česku a pořád vyhlížejí tu pravou osudovou ženu. Redakce Prima Ženy vám představuje pět mužů, které by stálo za to dostat před oltář. Najdete si svého favorita?

Pavel Liška

Filmový a divadelní herec, komik a pro někoho možná i trochu podivín. Bývalý partner herečky Báry Polákové (31), se kterou má dvě děti, letos oslavil 50. narozeniny. První Liškovou manželkou byla o devět let mladší herečka a tanečnice Kristýna Boková, se kterou má syna Šimona Samuela. „Náš vztah vypadal jako jedna velká pohádka. Potkali jsme se, zamilovali, měli dítě. Já byla praštěná, naivní holčička, on blázen. A dva blázni dohromady, to prostě nejde,“ svěřila se Kristýna v rozhovoru pro magazín Žena a život. Liška tak stálou partnerku dosud nenašel. Pokud máte v oblibě zahrádkaření, humor, přírodu, kinematografii a je vám pod 42 let, tak jste na správné adrese, právě takovou ženu prý komik s kudrnatými vlasy hledá.

Tomáš Zástěra

Moderátor, kterého můžete znát z Evropy 2, ukazuje, že se nebojí velkých výzev. V poslední době mu na instagramovém profilu přibyla řada fanynek a některé dávají nepokrytě najevo, že by si se sympatickým Zástěrou uměly představit cestu životem. Moderátor je ale stále volný, tak možná máte šanci ho ulovit právě vy.

Jiří Krhut

Hudebník, bavič, skladatel a textař, který se proslavil po boku známého písničkáře Jaromíra Nohavici (68) v kabaretu BO. Jeho jméno je také často spojováno se Štěpánem Kozubem (26), se kterým společně vytvořil album Prásknu bičem, které si během chvilky získalo velké množství posluchačů. Sympatický muzikant se na veřejnosti často v doprovodu žen neobjevuje, otázkou je, jestli ho nějaká žena za tu dobu již stihla očarovat, nebo jestli se ta pravá zatím neobjevila. Jestli vás dámy tento modrooký bavič zaujal, tak si pospěšte a zjistěte, zda by mohlo jeho srdce patřit nějaké z vás.

Jiří Dvořák

Tohoto herce můžete znát z mnoha úspěšných českých filmů či seriálů. Jiří v únoru oslavil 55. narozeniny a filmové role mu dál naskakují. Po rozvodu s herečkou Bárou Munzarovou (50) herec přes devět let tvořil pár s o 21 let mladší právničkou Jitkou. Vztah je ale již také minulostí. Představitel čerta z filmu Anděl Páně je prostě hodně zajímavým mužem.

Jaromír Jágr

O tom, zda zařadit hokejovou legendu mezi zajímavé muž nad 40 let, se může vést diskuze. Jaromír Jágr je momentálně zadaný, randí s modelkou Dominikou Branišovou (27), která by ho ráda dostala před oltář. Je ale otázkou, zda se jí to povede.

Sama Dominika si uvědomuje, že Jarda má v hlavě zatím hlavně hokej. „Já se do toho taky úplně neženu. Do dětí nebo do vdávání, takže nijak jsme to neřešili. Jako bavíme se o tom, ale spíše v legraci. Nejsou to nějaké plány do budoucna,“ uvedla modelka pro iDnes.cz. Jaromír Jágr je tedy oficiálně zadaný, ale definitivně ulovený určitě není. Iva Kubelková, Andrea Verešová, Lucie Borhyová či Veronika Kopřivová by mohly vyprávět. Všechny si dělaly naděje, že by jednou mohla být veselka. Ale Jaromír je zatím nepolapitelný a vlastně pořád tak trochu volný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.