Celebrity

24. května 2024 13:35

redakce Prima Ženy

Neskutečná proměna. Veronika Khek Kubařová s blond vlasy připomíná Patricii Pagáčovou

Herečka Veronika Khek Kubařová (36) se rozhodla pro velkou změnu vzhledu. Sdílela video přímo od kadeřníka, kde si nechala zesvětlit vlasy na blond. S krátkým sestřihem tak fanouškům okamžitě připomněla herečku Patricii Pagáčovou (35).

Za velkou proměnou stojí seriálová role. Jak vysvětlila Veronika Khek Kubařová u videa na Instagramu pomocí hashtagů, jde jen o několikaměsíční změnu, pak se nejspíš vrátí zpět ke své barvě vlasů. „Na první pohled jako Patricie Pagáčová,“ objevilo se okamžitě v komentářích.

Našlo se i mnoho lidí, kteří Kubařové bez vyžádání doporučili nechat se obarvit zase na brunetu. „Jak se cítíte?“ zeptala se jedna ze sledujících herečky, aby zjistila, zda jí osobně proměna sedla. „Vlastně moc hezky, nečekaně,“ odpověděla Kubařová.

Oblíbené herečce změna vlasů rozhodně neubrala na její energii a jiskrách v očích, které vždy měla. O proměně údajně mluvila už koncem minulého roku, kdy se vyjádřila pro web Super.cz: „Přistoupila jsem konečně v životě na to, že jsem herečka a že můžu experimentovat s vlasy, a chci to dělat, dokud ještě můžu,“ svěřila se. Podle všeho tedy šlo o dobře promyšlený plán a herečka ničeho nelituje. Ostatně jak sama uvedla, mělo by to být jen na pár měsíců.

Patricii Pagáčovou můžete nyní vídat například v show Česko na grilu. Co řekla o vaření a dietách?

Sdílejte článek
Štítky vlasy proměna herečka vzhled Veronika Khek Kubařová Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.