Celebrity

14. května 2024 13:10

Eliška Reiglová

Patricii Pagáčové se po necelých pěti letech rozpadlo manželství. Herečka přiznala krach

Patricie Pagáčová v 7 pádech

Zatímco se s úsměvem na tváři Patricie Pagáčová (35) objevovala na obrazovkách a na společenských akcích, nikdo neměl tušení, co se odehrává u ní doma. Nyní herečka potvrdila, že se rozešla s manželem Tiborem, s nímž má dceru Bibianu. Žádost o rozvod zatím podána nebyla.

V červnu roku 2019 si Patricie Pagáčová a Tibor Pagáč řekli ano během romantického obřadu. Spolu s blízkými tento velký den slavili na okraji městyse Jince v prostorách romantického hotelu. Nechyběli ani hereččini milovaní mazlíci - psi Jackie a Čolek. Tento den nyní bude jen krásnou vzpomínkou na něco, co zkrachovalo.

Ačkoliv to díky usměvavému vystupování a neutuchajícímu jiskření nemohl zřejmě nikdo tušit, Patricie Pagáčová za sebou má rozchod. „Ano, můžu potvrdit, že jsme od sebe. Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ řekla herečka webu Super.cz.

Čtěte také: Patricie Pagáčová se ukázala v slzách a strhla stavidla. Lidé s ní sdílí dojemné příběhy

Podle informací téhož webu v tuto chvíli ještě ani jeden z manželů nepodal žádost o rozvod, přičemž ale už žijí v oddělených domácnostech. Z původního bydlení se měl odstěhovat Pagáč. Manželství vydrželo necelých pět let.

Sdílejte článek
Štítky rozchod manželství rozpad vztahu Tibor Pagáč Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.