Patricie Pagáčová se ukázala v slzách a strhla stavidla. Lidé s ní sdílí dojemné příběhy

Patricie Pagáčová (35) se rozhodla ukázat, že některé dny nejsou jen zalité sluncem. Sociální sítě jsou podle ní masáží na psychiku, a tak chtěla sdílením podpořit své fanoušky i sama sebe. Co se stalo, že herečku, kterou známe jako vždy usměvavou, přemohly slzy?

„Je ok občas nebýt ok... pustit slzu... nemít svůj den...“ napsala k příspěvku na Instagramu Patricie Pagáčová. Herečku jste mohli vídat například v seriálech Modrý kód, Sestřičky, Agrometal a od března se představí i v nové gastronomické reality show Česko na grilu, kterou uvede TV Prima. Na fotce je sice vidět jen polovina její tváře, je ale patrné, že plakala a má rozmazaný make-up.

„Sociální sítě jsou hrozná masáž na psychiku, nenechte se tím ovlivňovat, žijte svoje životy podle sebe, tak jak chcete a jak si přejete. Ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiné trable… a nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá,“ pokračovala herečka a setkala se nejen s lavinou podporujících komentářů, ale otevřela také pomyslná stavidla a najednou se začali svěřovat i ostatní.

V komentářích pod příspěvkem podporu vyjádřily i celebrity a kolegové Patricie, například zpěvačka Monika Bagárová poslala srdíčka a herečka Anežka Rusevová napsala: „Dnes mám stejný den.“ Další sledující, především ženy, v komentářích sdílely i své velmi osobní a silné příběhy. Například o úmrtí lásky nebo o odchodu manžela za milenkou po 17 letech vztahu.

Velký dík Patricii Pagáčové poslal známý záchranář Marek Dvořák. „Děkuju za sdílení tohohle. Někdy se zapomíná na to, že aby byl život v rovnováze, musí být výkyvy nahoru i dolů. A na sockách všichni sdílíme jen ty horní peaky...“ napsal.

„P. S.: Nic vážného se neděje, jen byl nějaký na ho*no den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas být i smutný,“ dodala Patricie, aby všechny ujistila, že je v pořádku. Den nato už sdílela ve stories veselé záběry z dětské herny, kde si užívaly s dcerou Bibianou.

Podívejte se na rozhovor s Patricií Pagáčovou. Co prozradila v pořadu 30+ Otázek?

Sdílejte článek
Štítky slzy emoce Instagram sociální sítě pláč podpora příběh herečka Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.