Patricie Pagáčová se ukázala v slzách a strhla stavidla. Lidé s ní sdílí dojemné příběhy

Patricie Pagáčová (35) se rozhodla ukázat, že některé dny nejsou jen zalité sluncem. Sociální sítě jsou podle ní masáží na psychiku, a tak chtěla sdílením podpořit své fanoušky i sama sebe. Co se stalo, že herečku, kterou známe jako vždy usměvavou, přemohly slzy?

„Je ok občas nebýt ok... pustit slzu... nemít svůj den...“ napsala k příspěvku na Instagramu Patricie Pagáčová. Herečku jste mohli vídat například v seriálech Modrý kód, Sestřičky, Agrometal a od března se představí i v nové gastronomické reality show Česko na grilu, kterou uvede TV Prima. Na fotce je sice vidět jen polovina její tváře, je ale patrné, že plakala a má rozmazaný make-up.

„Sociální sítě jsou hrozná masáž na psychiku, nenechte se tím ovlivňovat, žijte svoje životy podle sebe, tak jak chcete a jak si přejete. Ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiné trable… a nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá,“ pokračovala herečka a setkala se nejen s lavinou podporujících komentářů, ale otevřela také pomyslná stavidla a najednou se začali svěřovat i ostatní.

V komentářích pod příspěvkem podporu vyjádřily i celebrity a kolegové Patricie, například zpěvačka Monika Bagárová poslala srdíčka a herečka Anežka Rusevová napsala: „Dnes mám stejný den.“ Další sledující, především ženy, v komentářích sdílely i své velmi osobní a silné příběhy. Například o úmrtí lásky nebo o odchodu manžela za milenkou po 17 letech vztahu.

Velký dík Patricii Pagáčové poslal známý záchranář Marek Dvořák. „Děkuju za sdílení tohohle. Někdy se zapomíná na to, že aby byl život v rovnováze, musí být výkyvy nahoru i dolů. A na sockách všichni sdílíme jen ty horní peaky...“ napsal.

„P. S.: Nic vážného se neděje, jen byl nějaký na ho*no den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas být i smutný,“ dodala Patricie, aby všechny ujistila, že je v pořádku. Den nato už sdílela ve stories veselé záběry z dětské herny, kde si užívaly s dcerou Bibianou.

Podívejte se na rozhovor s Patricií Pagáčovou. Co prozradila v pořadu 30+ Otázek?

Sdílejte článek
Štítky slzy emoce Instagram sociální sítě pláč podpora příběh herečka Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.