Pagáčová vnadnou Panenkou. Bizár, shrnula se smíchem k seriálové roli herečka

30+ Otázek Patricie Pagáčová

V komediálním seriálu je Patricie Pagáčová v roli Panenky nepřehlédnutelná už od prvního dílu. Postava sexbomby herečce vyloženě sedne a diváky ještě hodně pobaví. Křehce vyhlížející mladá žena však dokáže i rázně zakročit, když je třeba členy nově vzniklé kapely trochu umírnit. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Panenka je celkem obyčejná mladá žena, pochlubit se ale může suverénně nejbujnějším poprsím v okrese. Pracuje na benzince v Čerticích, kam díky ní všichni rádi jezdí. Radost z této oblíbenosti jí trochu kazí její manžel Kotleta, který je velmi žárlivý a neustále ji kontroluje. Panenka nakonec dostane příležitost zpívat v kapele sbory, i když ty se k metalové skupině moc nehodí. „Mně říkal pan režisér Karel Janák, když jsme o té postavě mluvili: ‚Víš, ona je taková nejnormálnější z té party.‘ Tak doufám, že to platí i ve skutečnosti,“ svěřila se Patricie Pagáčová.

Herečka v nové roli určitě nezklame a svým výkonem pobaví. „Agrometal je takový bizár,” shrnula v jedné větě odpověď na otázku, jak by seriál představila. Panenka pracuje na benzince, Patricie tuto zkušenost dosud neměla, a jak přiznala v pořadu 30+ Otázek, vzhledem k tomu, že začínala s herectvím již v útlém věku, se k brigádám ani nedostala.

Z Pagáčové jako Panenky se stane zpěvačka

Přestože zpěv není Panenčinou nejsilnější stránkou, v nově vzniklé rockové kapele Agrometal vyfasuje úlohu sboristky. Uslyšíme herečku opravdu zpívat? „Vystupujeme tam s Kačkou Bohatovou, která umí zpívat opravdu nádherně. Bylo dobré mít kolegyni, která umí… Já jsem tam přicmrdávala. Úplně jsem se do toho neobula,“ uvedla seriálová Panenka, jež v sobotu večer na Primě v dalším díle seriálu Agrometal bude natáčet svůj první klip. Sama herečka prý jinak zpívá ráda a často. Přímo pěvecké ambice však nikdy neměla. „Nejsem si jistá, že bych tím zpěvem měla ohrožovat posluchače veřejně,“ upřesnila se smíchem.

„Role Panenky měla být hodně prsatá. Pan režisér mě našel v době, kdy jsem kojila. Ale když se to točilo, už jsem nekojila, takže Panenka nakonec prsatá není. Nebo tedy trošku jsme to vycpávali. No, nevadí…“ vyprávěla Patricie Pagáčová v 7 pádech Honzy Dědka. „Asi bylo blbé mě přeobsadit kvůli tomu. To by se možná dalo i zažalovat. Pan režisér to taktně nijak nekomentoval, ale nechal mě vycpat. Kostymérky pak přišly, že se vymyslelo, že dostanu řízky – tak se říká těm vycpávkám, takže to je potupné kompletně. Ale jinak to bude moc pěkný seriál,“ popsala svůj zážitek z natáčení.

Čtěte také: Kristýna Leichtová se odváže v sexy prádle. Svádění se jí ale v seriálu nedaří

Patricie Pagáčová byla velmi ráda za herecké obsazení. „Mám hroznou radost, že jsme se s Matoušem (Rumlem) potkali na tomto projektu, protože naposledy jsme spolu točili klip pro Marka Ztraceného Naše cesty, což už je dva nebo tři roky, a od té doby jsme se před kamerou nepotkali. Takže když jsem se dozvěděla, že tu bude Matouš, zaradovala jsem se. S Lukášem Příkazkým jsme spolu také již točili, takže jsou tady všichni kamarádi a je to milý,“ pochvalovala si herečka natáčení.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima kapela hudební skupina herečka role Exkluzivní ukázka Patricie Pagáčová (Solaříková) seriál Agrometal sexbomba prima+ 30+ otázek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.