Herec Ján Burda ukáže pozadí. Jako seriálový sukničkář utíká před výpraskem

Ján Burda ukázal zadek v seriálu Agrometal

Ján Burda (36) se objeví před kamerou, jak ho pánbůh stvořil. Svršky musel slovenský herec svléknout při natáčení nového seriálu, v němž ztvárňuje notorického sukničkáře Komára. Jenže když se milenčin přítel vrátí z práce domů dříve, neztrácí ani drsný rocker čas a mizí z dohledu klidně i nahý. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Jestlipak si Rudolf Hrušínský nejmladší při psaní scénáře k tomuto seriálu vzpomněl na scénu, která ho před více než 30 lety proslavila? Kdo by si ho nepamatoval jako mladíka, jenž pro prohranou sázku musel nahý přeběhnout plzeňské náměstí? Nyní připravil podobně žhavou chvilku herci Jánu Burdovi.

Láska k ženám může člověka dostat do velikých problémů. Zvlášť pokud je dotyčná zadaná. Vyprávět by o tom mohl Ján Burda coby věhlasný proutník Komár. Ve fiktivní vesničce Čertice je proslulý tím, že nenechá žádnou sukni na pokoji. Nesčetněkrát se tak zapletl do různých rvaček a často je k vidění s monoklem nebo jiným zraněním. Tentokrát se mu ovšem povede jiný husarský kousek – proběhne se obcí zcela nahý.

Čtěte také: Máničky Šteindler se Čtvrtníčkem hrají agro metal. Nepoznal je ani vlastní štáb

Kristýna Leichtová a Lukáš Příkazký řeší coby Marta a Lukyn manželský spor, když k nim na zahradu vběhne obnažený Komár. Pánskou chloubu si zakrývá jen polštářkem. „Nejsem tady, nejsem tady!“ žádá je prosebně, zatímco se ukrývá pod stůl. „On Angrešt přišel o trošičku dřív,“ vysvětluje zadýchaně v dalším díle seriálu Agrometal, na který se můžete těšit v sobotu večer na Primě. Marta pohotově využije situace a dá mu nůž na krk – buď ho bude před rozzuřeným chlapem krýt a on za to naučí Lukyna hrát na kytaru, nebo ho prozradí a může se těšit na pořádnou nakládačku. Co si vybere?

Komediální seriál z prostředí vesnice vznikl pod režisérskou taktovkou Karla Janáka. Je plný originálních a vtipných situací, humorné nadsázky a zábavy. Skvělé je i herecké obsazení – diváci se mohou těšit na Lukáše Příkazkého, Kristýnu Leichtovou, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matouše Rumla, Patricii Pagáčovou, Ondřeje Malého, Petra Čtvrtníčka, Andreu Růžičkovou, Milana Šteindlera, Jakuba Slacha a mnoho dalších.

Víte, kdo je kdo v seriálu Agrometal? Seznamte se s herci a jejich postavamii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.