Celebrity

14. května 2024 13:42

redakce Prima Ženy

První slova o rozpadu rodiny. Manžel Pagáčové poděkoval za hezkých 6 let

Bohužel se potvrdily spekulace, které naznačovaly, že manželství Patricie Pagáčové nevzkvétá. Herečka oznámila, že manželství zkrachovalo. Tibor Pagáč nese rozpad vztahu statečně, herečce poděkoval za hezké roky.

„Máme za sebou krásných šest let vztahu, ze kterého vzešla naše dcera Bibi. Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti,“ řekl Tibor Pagáč pro iDNES.cz, když komentoval rozpad rodiny. Dvojice se rozchází v dobrém, sama herečka potvrdila, že nejdůležitější je, aby byla v pohodě jejich dcera.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem už úplně alergická na otázku, zda čekám dítě, stěžuje si Patricie Pagáčová

„Ano, můžu potvrdit, že jsme od sebe. Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ uvedla Pagáčová pro web Super.cz, který o rozpadu rodiny informoval jako první.

Zásadní je, že dvojice se rozchází v dobrém. Zatím ani jeden prý nepožádal o rozvod, Tibor se prý už dokonce odstěhoval ze společného bydlení. Vše probíhá tak, jak by mezi rozumnými lidmi při sesypání vztahu probíhat mělo.

Svatba v Brdech štěstí nepřinesla

Patricie a Tibor spolu začali randit na jaře 2018. Svatbu měli v roce 2019. „Brali jsme se v Brdech. Když jsme hledali místo, přijeli jsme tam a bylo hned jasno. Jsme oba takoví, že je nám dost jedno, jakou barvu bude mít kytice nebo jaké budou ubrusy, řešila jsem jenom šaty a potom nám šlo o jídlo, o tom jsme si rozhodovali. Na ten den jsme se hrozně těšili, že tam budeme mít rodinu a kamarády. Byl to mejdan s blízkými a spíš tak mimochodem jsme se vzali. Obřad byl v lese, což bylo symbolické, mám ráda les, vlastně i zasnoubení proběhlo v lese. Bylo to kouzelné a všichni brečeli,“ uvedla herečka pro iDNES.cz.

Pagáčová v rozhovoru s Honzou Dědkem:

Sdílejte článek
Štítky les rodina herec Brdy Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.