Celebrity

2. září 2023 06:15

Josef Šťastna

Nikol Trojanová ukázala nový domov. Hvězda VyVolených zrekonstruovala nenápadnou chatu

Influencerka a cestovatelka Nikol Trojanová (32) na sebe nejvíce upozornila v roce 2013, kdy zazářila v reality show VyVolení. Podnikavá dívka vždy uměla uchopit šanci za pačesy a dnes žije spokojený život po boku snoubence Lukáše. Dvojici nerozdělila ani náročná rekonstrukce chatičky, kterou Nikol zakoupila v době, kdy v Česku řádil koronavirus.

Ambiciózní a podnikavá Nikol Trojanová vždy měla ráda život v Praze i cestování. Nikdy nesnila o tom, že bude chalupařit, jako to dělá řada jejích spoluobčanů. Jenže mnohdy člověku vstoupí do cesty veličiny, které neumí ovlivnit, ale které umí zcela překopat jeho život. Pro Nikol se nová kapitola jejího života začala psát, když nejen v Česku začal řádit koronavirus. V té době se do zahraničí cestovat moc nemohlo a život v Praze byl nesnesitelný kvůli nařízeným lockdownům. Nikol se začala poohlížet po nějakém bydlení na venkově.

Bylo ale nutné jednat rychle, protože zajímavé nemovitosti rychle mizely z trhu a ceny chalup letěly nahoru. Vysněnou chatu nakonec Nikol objevila kousek od Ústí nad Labem. Hned při první návštěvě se do nenápadného místa zamilovala, bylo ale zřejmé, že chatička bude potřebovat rozsáhlou rekonstrukci.

Rekonstrukce byla velmi náročná životní etapa

„S tou hlavní rekonstrukcí hodně pomáhá můj Luky, protože já tomu až tak moc nerozumím. Odpady, elektrické rozvody, no když jsme se o tom bavili, nevěděla jsem, čí jsem. Ale zajímá mě to, chci mít vše funkční a vychytané, takže se zajímám a zapojuji, ale samozřejmě se nejvíc těším na finální zařizování jako nábytek, kuchyně, koupelna a samozřejmě dekorace. Myslím, že pro tento rok máme o zábavu postaráno,“ uvedla Trojanová pro web eXtra.cz před dvěma lety. Od té doby snoubenci udělali na vysněném bydlení pořádný kus práce.

Podívejte se, jak si v minulosti Trojanová užívala focení svatebních šatů:

„Pár nových doplňků a kuchyň dostala přímořský háv. Tyhle kombinace barev a materiálů vám můžu domů jenom doporučit. Feng-šuej plesá a i za deště se tady cítím jako na dovolené u moře,“ uvedla mladá podnikatelka, když fanouškům na Instagramu ukázala, jaký háv dostala centrální místnost.

Nikol přiznala, že dlouho přemýšlela, do jaké barvy vyladí ložnici v podkroví. Nakonec vyhrálo světlé dřevo, aby se prostor opticky zvětšil. Influencerka je nadšená také z postele, která kvůli místu má jen 160 cm.

Při rekonstrukci se partneři rozhodli, že rozšíří hlavní chodbu. Nábytek pak na míru vyrobil šikovný truhlář. Trámy jsou z původní střechy, přestěhovaly se na chodbu. Dvojice se je rozhodla znovu použít, aby připomínaly starou dobu před rekonstrukcí. Na snímky z rekonstrukce se můžete podívat ve fotogalerii.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.