Celebrity

4. května 2023 17:46

Karolína Oehmová

Nosil jí tašky a dva dny spolu nemluvili. Jak se seznámili Lucie a Tomáš Plekancovi?

VIP hosté Lucie a Tomáš Plekancovi

Lucie a Tomáš Plekancovi působí harmonickým dojmem. Vychovávají dvě děti a mají velké cestovatelské sny. Nyní prozradili, jak se seznámili.

Zábavná show Inkognito tentokrát přivítá dva VIP hosty, a těmi budou manželé Plekancovi. I když Tomáš (40) chtěl být dříve řidičem autobusu a Lucie (36) veterinářkou, nakonec oba skončili u sportu. A právě díky němu se i seznámili. „Já jsem Tomáše znala jako sportovce a potom jsme se poznali. Jednou se přijel podívat na US Open, pak po třech letech znovu,“ vzpomíná Lucie Plekancová na jejich seznámení.

Normální vztah je nereálný, říká Lucie

Když se člověk podívá do kalendáře tenistek, tak se dá s jistotou říci, že nemůžou mít žádný harmonický vztah, jak poznamenal i moderátor Libor Bouček. Buď partner nemůže pracovat a nosí jí tašky, nebo se prostě nevidí. „Jednou jsem jí nesl ty tašky a dva dny jsem s ní nemohl mluvit,“ říká se smíchem hokejista Tomáš Plekanec.

Po konci kariéry cestování

Lucie s Tomášem působí opravdu harmonickým dojmem a Libor Bouček je v pořadu Inkognito, které vysíláme každý čtvrtek ve 21.35 na Primě, nazval vzorem českého idylického páru. Tomáš sice aktivně stále hraje hokej, ale Lucie už se na tenisové kurty vracet nechce. V plánech po kariéře se ale oba shodnou, chtějí cestovat a předávat zkušenosti. To i více prozradili v rozhovoru.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.