Seriály a filmy

28. března 2022 16:30

red

Nová řada Farmář hledá ženu je tu. Farmáři si vybírají nápadnice. Podle dopisu!

Farmář hledá ženu (2) - upoutávka

Seznamte se se čtyřmi statečnými farmáři a jednou farmářkou, kteří se chystají najít si partnera pro život za přítomnosti televizních kamer. Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce se vrací na obrazovky. V neděli 3. dubna se ve 20:00 dívejte na Prima SHOW a následně v pondělí večer 4. dubna na Primu.

Moderování show se jako každoročně zhostí Laďka Něrgešová. Ta se s farmáři a farmářkou seznámila již při natáčení medailonků v loňském roce.

Jejich medailonky jste mohli v televizi vidět už loni v létě a právě z nich vzešli ti, kteří se na televizních obrazovkách budou objevovat v následujících týdnech. Jim totiž přišlo na základě odvysílaných medailonků nejvíce dopisů. Podaří se jim díky Primě a pořadu Farmář hledá ženu získat konečně životní lásku, oporu a spřízněnou duši?

Jak říká Laďka Něrgešová: „Láska přináší do života radost, lehkost. Pojďme jim pomoci!“

Jaký farmář hledá ženu?

  • Cílevědomý Josef Kučera (28), který hledá ženu milující přírodu.
  • Básník Pavel Pollreich (57), hledající ženu, které by psal básně.
  • Upřímný František Mařík (36), hledající klidnou a přívětivou ženu.
  • Přímočarý Zdeněk Slouka (36), který touží po podnikavé a pohodové partnerce.
  • Koňařka Andrea Víznerová (38), hledající tolerantního muže s dobrodružnou povahou.

To jsou oni. Farmáři, kteří budou tento rok hledat spřízněnou duši. A budou mít možnost se se svými protějšky setkat osobně!

Josef z brašny plné lásky dostane mnoho dopisů. S Laďkou je pečlivě proberou – a kdo se nakonec dostane do finále? Koho si pozve jen podle fotografie na setkání na Zámečku? Budou mít šťastnou ruku? A kdy se Josef roztetelí? Koho odmítne a proč?

Pavel je pracovitý romantik a na farmu hledá ženu, které by mohl psát básně. Vybere si z dopisů, jež mu Laďka donese? Bude pro něj výběr těch dam, se kterými se chce vidět, složitý, nebo bude mít jasno na první dobrou? Představuje si, že jeho žena by měla mít vztah k přírodě, dá se to ale poznat z jediného dopisu? Najde svou vysněnou vílu?

Zdeněk je chovatelem snad úplně všeho. A má také hlavu plnou nápadů. Hledá k sobě vitální ženu, která nechce přežívat, ale život žít. S Laďkou proberou dopisy – zjistíme, že nehledá pejskařku, vegetariánku… Najde ženu, kterou by pozval na Zámeček? Dobrou zprávou je, že najde. Ovšem budou to ženy, jež chtějí žít podle jeho motta? A to zní: „Raději prožít jeden den jako lev než celý život jako ovce…“

Andrea na svou pravou lásku čeká. Jak ji zaujmou dopisy, které Laďka donese? Starší ročník nehledá, dokonce ani muže, jenž ji osloví „Andero“. Nad dopisy přizná, že nejspíš hledá vrstevníka. Ne obézního a nekuřáka. Pozitivně naladěného. Takového, který umí vařit. Najde muže podle svých požadavků, nebo všechny dopisy budou odloženy ke šnekovi – tedy mezi dopisy, kterým se Andrea dál věnovat nebude?

František má u Laďky také plnou brašnu dopisů. Dokonce kvůli nim odloží i stlaní. U Františkovy volby budou přítomni i rodiče. Jak mu poradí? A budou vůbec radit? V dopisech například nestojí nic o vaření ani pečení. Maminka ale slibuje, že to je něco, co ráda naučí. František chce ženu s vyřešenou minulostí, smyslem pro humor, pracovitou. Laďka má pocit, že se František nad dopisy tváří otráveně. Je to tak, nebo jde jen o mimikry, které má z předchozích vztahů?

Jak to celé dopadne, s kým se farmáři setkají a přeskočí pověstná jiskra?

Láska začne úřadovat v neděli 3. dubna na Prima SHOW, následně pak v pondělí 4. dubna na Primě. Dívejte se, držte palce a sledujte příběhy lidí, kteří nemají pro samou práci čas se seznámit!

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima Laďka Něrgešová TV Prima Josef Kučera František Mařík farmář hledu ženu VI farmář hledá ženu online farmář hledu ženu Zdenek Slouka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.