Seriály a filmy

19. března 2022 06:33

red

Farmář hledá ženu: Osedlá si konečně Laďka Něrgešová koně?

Farmář hledá ženu VI: Farmář Zdeněk (36)

Seznamte se se čtyřmi statečnými farmáři a jednou farmářkou, kteří se chystají najít si partnera pro život za přítomnosti televizních kamer. Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce se vrací na obrazovky 3. dubna ve 20:00 na Prima SHOW a následně 4. dubna ve 20:15 na Primě.

Během uplynulých řad pořadu Farmář hledá ženu se do sedla koně Laďka Něrgešová bravurně vyšvihla. Podaří se jí ten samý kousek i v sérii, která se právě chystá na televizní obrazovky?

Osedlá si Laďka koně?

Odborníci se shodují na tom, že koně jsou nevyzpytatelná stvoření, která ale lidi milují. Byl během natáčení čas koně osedlat a vydat se na vyjížďku? Laďka Něrgešová má jasno: „Koně jsou nádherní, a samozřejmě budí respekt. Jako mládě jsem se na nich učila jezdit, docházela do stájí i pomáhat. Čili strach z nich rozhodně nemám, ale je fakt, že když něco netrénujete, tak hlava se brání.“

Hlava se bránila tak usilovně, že letos se této vysloveně farmářské zábavě vyhnula, i když jízdárnu navštívila hned několikrát? Moderátorka vysvětluje: „V minulých ročnících reality show Farmář hledá ženu jsem si občas před kamerou na koně sedla. Ale letos k tomu nakonec nedošlo. Což mě vlastně, teď si uvědomuji, mrzí. Tak třeba příště. Protože je pravda, že nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu.“

Jak jsou na tom s láskou ke zvířatům partnerky farmářů?

Sledujte už 3. dubna na Prima SHOW, k jakým dalším zvířatům má Laďka Něrgešová blízko, kterým se raději vyhne, a hlavně, jak jsou na tom s láskou ke zvířatům vybraní farmáři, a především jejich potenciální budoucí partneři, kteří se rozhodli farmářům napsat s vědomím, že jejich život může nabrat nový směr.

Koncept reality show zůstává stále stejný a také moderátorkou je i v této řadě skvělá Laďka Něrgešová, která celou reality show empaticky provede všechny soutěžící. Nenechte si ujít první díl, kde se Laďka Něrgešová navíc stane i poštovní doručovatelkou – bude to právě ona, kdo donese dopisy na farmy. Splní její pošťácká brašna očekávání všech zúčastněných? Kdo se s kým nakonec uvidí na Zámečku, a hlavně, koho si následně pozvou farmáři k sobě domů? Přeskočí jiskra hned nad dopisem, nebo si na ni budeme muset chvíli počkat?

Láska začne úřadovat 3. 4. na Prima SHOW, následně pak 4. 4. na Primě. Dívejte se, držte palce a sledujte příběhy lidí, kteří nemají pro samou práci čas se seznámit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.