Seriály a filmy

15. února 2012 14:00

Štěpán Podmol

Kapr dušený v červeném víně s medovou omáčkou

Recept nám zaslala Myrna Skálová z Prahy.

Potřebujeme:

4 porce kapra

120 g másla,70 g cibule, 2 stroužky česneku,

¼ l červeného vína

2 lžíce rajského protlaku

sůl, pepř, 25 g hladké mouky

3 lžíce medu, ½ citronu

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme osolené a česnekem potřené porce kapra a dusíme asi 15 minut – během dušení podléváme vínem. Rybu vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme protlak, med a citron.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 12. 2025

Vyhlídky na dnešek jsou vynikající. Poněkud tísnivá atmosféra posledních dní vás inspiruje ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Vše nasvědčuje tomu, že právě teď je na plánování takového dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, opět uvíznete ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.