Celebrity

15. prosince 2022 12:00

Karolína Oehmová

Marek Ztracený si první peníze vydělal v hospodě. Kapela Queen mu změnila svět

Marek Ztracený jako VIP host v pořadu Inkognito

Velmi úspěšný a oblíbený zpěvák Marek Ztracený (37) zavítal do zábavné show. Prozradil, jak se díky tatínkovi dostal k hudbě a proč si myslí, že jeho identitu odhalí kamarád Richard Genzer (55).

O Marku Ztraceném je hodně slyšet, a to ne kvůli skandálům, ale díky skvělé kariéře, kterou má za sebou. I když živit se hudbou byl vždy jeho sen, měl i myšlenky na jiné profese. „Myslím, že na začátku chvilku přicházelo v úvahu, že bych byl lyžař. Měl jsem pár takových splašených snů, ale všechny je ukončil koncert Queenů, co mi táta pustil na VHS. Seděl jsem na sedačce s otevřenou pusou a věděl jsem, že se mi změnil svět,“ popisuje Marek moment, kdy bylo rozhodnuto o jeho budoucnosti.

S tatínkem hrál po hospodách

Tatínek vedl Marka k hudbě od útlého věku. Sám byl hudebník a rocker, maminka navíc hrála na flétnu, geny se tedy opravdu nezapřely. „Začal jsem hrát na piano a táta mě v sedmi osmi letech vodil po hospodách a tam jsme spolu hráli na kytaru. Už tenkrát si pamatuji, že jsem vydělal pár korun,“ vzpomíná zpěvák na své první výdělky.

Do zábavné show Inkognito byl pozván jako VIP host. O tom, kdo odhalí jeho identitu, má jasnou představu. „Doufám, že mě uhádne Geňa, protože jsme spolu strávili celé léto. Měli jsme turné a on tam s námi na jednu písničku tančil na pódiu. Myslím, že to je nejvíc go-go tanečnice vůbec. Jsem zvědavý, jestli to uhodne,“ říká Ztracený, který také prozradil své plány do budoucna. „Chci na sobě pracovat a užít si taky hezké Vánoce. Dárek už jsem dostal v podobě třech vyprodaných koncertů v Edenu, takže žádný další už nikdy nepotřebuji,“ dodává spokojený Marek Ztracený s úsměvem na tváři.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.