Celebrity

12. listopadu 2022 14:50

Karolína Oehmová

Marek Ztracený promluvil o konci kariéry: Nedokážu si to představit!

Marek Ztracený s kariérou nekončí

Velký poprask způsobila zpráva, že Marek Ztracený (37) končí s kariérou. Populární zpěvák nyní popsal pocity, když se fanoušci i rodina báli, že je nemocný. Může se stát, že bude opravdu konec jeho kariéry?

Oblíbený zpěvák Marek Ztracený si kvůli jedné informaci, že si dává od koncertování pauzu, prožil pár dní peklo. Toto oznámení vzbudilo doslova humbuk. Fanoušci i zpěvákova rodina byli obklopení zprávami, že s hudební kariérou končí a dokonce se spekulovalo, že je nemocný. „Já myslím, že jsem byl víc v šoku než fanoušci, protože ta informace byla nová i pro mě. Jsem rád, že už je to dávno vysvětlený a za mnou. Jednalo se o pár slov ohledně toho, že na pár let si dáme pauzu od veřejných koncertů a zase připravíme něco skvělého. Ty důvody jsou i osobní, ale řeknu je až později, protože nechci házet stín na ty neuvěřitelný večery v Edenu, co nás čekají, vysvětlil Ztracený pro redakci Prima Ženy.

Pauza podle něj musela přijít. „Myslím si, že je přirozené, že za těch patnáct let co jsme odehráli 1400 vystoupení a tohle má být vrchol této etapy. Není to tedy vůbec žádné drama, čekají nás velké věci,“ dodal Ztracený

Volala mi rodina, jestli jim nechci něco říct

Po tom, co se oklepal z šoku, začal s fanoušky hned komunikovat. Za ty roky si totiž vytvořili neuvěřitelný vztah a Marek si jich moc váží. „Snažil jsem se jim to vysvětlit seč mi síly stačily. Dokonce mi volal někdo z rodiny, jestli jim nechci něco říct. Všechno je vysvětleno a teď už se tomu trošku směji, ale těch pár dní bylo divokých,“ vzpomíná na celorepublikový poprask sympatický zpěvák.

„Já mám tak výjimečný vztah s fanoušky, že to vlastně nemá v Česku obdoby. Nedovedu si tak představit, že bych jim už nepřijel zahrát. Já jsem se pro to narodil a strašně se těším, až se opět potkáme za nějaký čas. A že bych to ukončil úplně? Ty jo, to si neumím představit,“ uklidňuje všechny své příznivce Ztracený.

Bude čtvrtý koncert?

Naplánované koncerty v Edenu mají zakončit zpěvákovu dosavadní éru, než nastartuje tu novou. Původně byl naplánovaný koncert jeden, ale vzhledem k velkému zájmu a rychlému vyprodání lístků, jsou nakonec koncerty tři. Bude i čtvrtý? „Nikdy. (Smích) Čtvrtý nebude a jsem trochu v šoku, že je vůbec druhý a třetí. Myslím si, že to bude krásná a důstojná tečka oslavy konce jedné etapy, aby mohla začít další. Jsem strašně rád, že tolik lidí za těch posledních patnáct let na té cestě šlo s námi a teď se takhle chce sejít a užít si klidný večer, hodit starosti za hlavu a dobře se bavit,“ zakončuje s úsměvem na tváři Marek Ztracený.

Podívejte se na fotky, jak vypadal Český slavík:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.