Celebrity

12. listopadu 2022 07:00

Eliška Reiglová

Zpěvačka Debbi vyvdala tři děti: Vlastní určitě hodně dlouho mít nebudu. Proč?

Zpěvačka Debbi (29) se v 7 pádech Honzy Dědka rozpovídala o tom, jak vyvdala tři děti a jak ji péče o ně přesvědčila o tom, že vlastní ještě dlouho nechce. Prozradila také, proč je pro ni praktické žít zčásti v Praze a zčásti na venkově a jak jí alkohol pomohl při seznamování s manželem.

Zpěvačka česko-německého původu Debbi, vlastním jménem Deborah Pchálková, rozená Kahlová, se prosadila v pěvecké soutěži. Posléze rychle prokázala, že není žádnou rychlokvaškou, která ze showbyznysu zmizí takovým tempem, jakým se v něm objevila. Přiznává ale, že se svou první písní se trochu trápila.

Nepovedená první píseň

Přestože Debbi bylo doporučeno, že aby se v našich končinách uchytila, měla by zpívat česky, ukázalo se, že výjimka potvrzuje pravidlo. Její píseň Touch The Sun se stala hitem, zazněla i v reklamě a vyhrávala na žebříčkách hitparád. O její první písni se to říct nedá. Dnes už se s češtinou v hudbě sžila.

„Moje první písnička byla v češtině, ale ta se úplně nepovedla. Necítila jsem to správně. Angličtina byla asi od začátku lepší, ale bylo mi tvrzeno, že anglicky se v Čechách moc nezpívá a jestli chci zpívat, tak česky. To jsme vyzkoušeli, to nevyšlo. Teď jsem jednu písničku natočila česky a cítím to víc. Vdala jsem se a tou písničkou jsem vzdala hold manželovi. Je to hlavně pro něj, hrozná láska, všechno,“ řekla Debbi.

Změna z nuly na tři

V polovině srpna se Debbi tajně provdala. Na svatbě byla asi stovka hostů a přecházely jí zásnuby, které oznámila v lednu. Letní teploty dovolily, aby si zpěvačka svého Tomáše Pchálka vzala pod širým nebem. Zároveň se oficiálně stala nevlastní maminkou tří dětí.

„Ano, vyvdala jsem tři děti. Nedovedla jsem si to představit, ale už mám velmi reálnou představu. Je to změna. Z nuly na tři. Obrovská změna. Někdy je to víc záživný, někdy méně. Jsou malé. Holkám je 3 a 5 a nejstarší má skoro 11. Jsou strašně rychlé, i to tříleté dítě je tak rychlé, že to není možný,“ řekla Debbi ke své zkušenosti trojnásobného rodiče.

Svatbu s otcem tří dětí Debbi okomentovala s humorem. „Bylo to v covidu, nudila jsem se, tak jsem si říkala, co bych ještě mohla tak ještě dělat, koně mám, ovečky, psa, tak pojďme ještě chlapa a tři děti. Tohle byla moje úvaha,“ zasmála se v 7 pádech Honzy Dědka.

Prvotní oťukávání

Seznámení Debbi a současného manžela neproběhlo nikterak romanticky. Došlo k němu při pracovní události a okolo bylo několik dalších lidí. Aby se ale rusovlasá umělkyně odhodlala dát s nápadníkem do řeči, musela si dát trochu tekuté odvahy.

„Seznámili jsme se při práci. Skrz jeden projekt, který jsme společně dělali. A tam se popíjelo. Při seznamování si musím dát na kuráž. Na první polibek jsem taky musela být alespoň trošku ovíněná. Ale zase jsem nebyla tak ovíněná, abych ráno zjistila, že to nebyl ten krasavec,“ řekla s úsměvem zpěvačka.

Velkej kšeft a slzy v očích

Debbi tři děti vyvdala a vlastní zatím nemá žádné. Ještě než stanula u oltáře, chopila se péče o děti, včetně povinnosti, která je většině bezdětných lidí krajně nepříjemná. Plenky chtěla přebalovat jen počůrané, ale když došlo na nejhorší a táta nebyl doma, nezbylo jí, než se popasovat i s větším nadělením.

„My jsme se dali s Tomášem dohromady, když byla jeho mladší holčička hodně malá, a to se ještě přebalovalo o sto šest. A tohle není úplně moje nejoblíbenější část. Když se jedná o ‚velkej kšeft', to je překlad z němčiny, tak to nedělám. Stalo se taky, že to vybuchlo a manžel tam nebyl, tak nenechám ji v tom stát, než se táta vrátí. Ale měla jsem slzy v očích,“ zavzpomínala Debbi na své začátky v roli nevlastní maminky. Nejen ty ji přesvědčily o tom, že po vlastním dítěti ještě netouží.

„Vlastní určitě hodně dlouho nebudu mít. O letních prázdninách u nás byly děti týden v kuse. Je to super, ale také náročný. U táty je freedom, děti běhají, řvou, není tam řád. Po týdnu, kdy jsme šli poslední večer spát, děti spaly, já polomrtvá v ložnici a Tomáš vešel a říká: ‚Co kdyby bylo v kolébce ještě řvoucí miminko?' Tak to byl ten moment, kdy jsem si řekla, že minimálně pět let se tohle ještě nestane,“ zasmála se Debbi.

Kvůli vhodnému využití času Debbi střídá místo svého bydliště. Když má hodně práce, dojíždění na venkov by bylo nepraktické, naopak ve volných chvílích by se ve velkoměstě trochu dusila. Obzvláště pak s dětmi, které čerstvý vzduch přímo potřebují.

„Žijeme půl na půl na venkově a v Praze. Když máme děti, jsme jedině na venkově, protože to je jediné místo, kde se to dá vydržet. Ještě máme psa, který je podle mě ADHD a umí extrémně dobře překážet,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.