Celebrity

29. října 2022 06:00

Vanesa Havlíková

Herečka Anna Fialová milovala představitele Harryho Pottera. Byl i v jejím pokojíčku

7 pádů Honzy Dědka (41) - upoutávka

Anna Fialová (27) je česká herečka, ale také vnučka herce Karla Fialy (†95), představitele legendárního Limonádového Joea. Na televizních obrazovkách je její tvář k vidění čím dál více. Během oblíbené talkshow s Honzou Dědkem prozradila, kterého herce si chtěla vzít za muže nebo co jí řekla sestra Ivety Bartošové (†48) na ztvárnění slavné zpěvačky.

Anna Fialová patří k čím dál více vyhledávaným a obsazovaným herečkám u nás. Znát ji můžete například z divácky oblíbeného seriálu Vinaři či z minisérie věnované životu zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové.

Podobu se zesnulou Ivetou Bartošovou Anna nezapře

Mezi nejnovější herecké role Anny Fialové patří postava Ivety Bartošové. Mladá herečka se jí zhostila velmi dobře a pochvalu dostala i od rodiny zesnulé zpěvačky.

„Potkala jsem se se sestrou Ivety Bartošové Ivanou na premiéře. Byl to hodně emotivní moment. Ve chvíli, kdy mi řekla, že ve mně svoji sestru viděla, věděla jsem, že všechny negativní recenze a názory jsou mi s pokorou jedno, protože její sestra mi řekla tohle. I Artur řekl, že je s tím spokojený,“ prozradila Anna Fialová, která si dokonce kvůli roli zachovala účes nakrátko.

Fialová je milovnicí fantasy

Přestože se Anna objevuje ve stále více rolích, ve fantasy filmu si doposud nezahrála. Právě ty přitom patří k jejím oblíbeným.

„Milovala jsem Harryho Pottera, měla jsem celý pokoj vylepený Danielem Radclifem. Chtěla jsem si ho vzít za muže. Měla jsem ho všude na zdech,“ prozradila herečka v 7 pádech Honzy Dědka. Ve dva roky starém rozhovoru pro Lidové noviny svoje vzplanutí rozvedla více.

„Vybavuju si, jak mě máma vzala do kina na první díl. Nijak zvlášť jsem se na film o kouzelnících netěšila, přišla jsem ale domů šíleně zamilovaná do hlavního hrdiny. Jeho fotky a plakáty jsem měla všude. Od nevlastního táty jsem dostala k Vánocům tričko s obrázkem upraveným na počítači, že to vypadalo, že se s Danielem Radcliffem objímám na premiéře. To bylo nejvíc," svěřila se s dívčí mánií, která ji držela asi dva roky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.