Advertoriál

23. listopadu 2023 16:35

Komerční sdělení

Oblíbená krampus show navodí pravou pekelnou atmosféru plnou ohně, síry a chlupatých potvor

Krampus show se vrací do open-air části Výstaviště a dostane tak opět pekelný rozměr, který chlupatým potvorám z Čech i Rakous přísluší. Oheň, síra, těžké řetězy, smrduté kožichy, obří rohy, kravské zvony a další pekelné masky ďáblových posluhovačů, to vše nabídne strašidelnou podívanou pro malé i velké zlobivce 26. 11. ve venkovní části Výstaviště na louce za Křižíkovými pavilony. Odpolední program je jako již tradičně přizpůsoben rodinám s malými dětmi, velké adepty na odnos směr podzemí a všechny odvážlivce pak čeká večerní show se 130 pekelníky, kteří nebudou nikoho šetřit! Snad jedině, že by ty, co budou aspirovat na pytel a peklo, zachránili světelní andělé.

Nenechte si ujít tradiční a super děsivou kampus show a užijte si peklo plné temných postav. Letos se vracíme do venkovních prostor, kde budou pekelníci mezi ohni nahánět všechny zlobivé ratolesti i jejich nepoučitelné rodiče a krotit jejich pekelné rákosky budou jen světelní andělé! Na akci s ďábelskou atmosférou se můžete těšit na spoustu masek, jaké nechcete vidět ani ve filmu, oheň, hudební doprovod DJ a samozřejmě čertovské občerstvení.

Chlupaté obludy a jejich pekelná show, hudba, ďábelské pokrmy, svařák a další dobroty. Odpoledne pro prcky, večer pro dospěláky a otrlé! Malí čertíci, kteří odpoledne dorazí v čertovských maskách, neuniknou pozornosti čertů a dalších pekelných pomocníků;) Zóna s občerstvením bude volně přístupná v našem grilparku i návštěvníkům, kteří přijdou třeba jen na svařák, za atmosférou, Na Výstaviště.

Krampus family show od 16.00–17.30 hod.

Na family show vás bude děsit až 60 krampus postav z proslulých rakouských průvodů. Ti jsou známí svými propracovanými maskami, kravskými zvonci, kožichy, řetězy a ohni. Trasa průvodu, kde si bude možné dosyta užít pekelné postavy a jejich pomocníky, je dlouhá cca 800 m, příležitostí na odnos směr peklo tedy více než dost! Připravte se však už doma a přijďte v čertovských maskách, pomůžete tak vytvořit pořádnou ďábelskou atmosféru a super peklo! Akce je vhodná pro rodiny s dětmi ve věku 3–15 let.

Po celý den bude připravena volně přístupná gastrozóna se širokou nabídkou horkých nápojů, ďábelských klobás, pro děti párky v rohlíku, teplý čaj a další občerstvení. K zakoupení budou čertovské rohy a další doplňky.

Krampus night show od 20.00–21.30 hod.

Na ďábelské akci s jedinečnou atmosférou můžete očekávat opravdový zážitek díky pekelné show sto třiceti krampus i jejich pomocníků a ve večerních hodinách už nebudou pekelníci nikoho šetřit! Program doplní ohňová vystoupení a hudební doprovod Dje.

Akce je určena pro dospělé a děti od 15 let a skutečně nedoporučujeme účast nejmenších. Stejně jako v případě odpolední show i na večerní pekelnou jízdu se můžete připravit už doma a vyrobit si vlastní originální masky, které zazáří v průvodu na trase dlouhé 800 m. Pomůžete tak vytvořit největší peklo v Praze a možná vás za snahu pekelníci neodnesou s sebou!

Gastrozóna bude otevřena do skončení akce a po celou dobu bude možnost zakoupit si svítící čertovské rohy a další doplňky.

Vstupenky jsou k dispozici online ZDE, a to až do začátku akce nebo vyprodání kapacity. Vstupné bude možné zakoupit také na místě. Více informací o akci najdete ZDE.

Výstaviště Praha děkuje za podporu celé akce společnosti Pražská plynárenská, a.s.

Sdílejte článek
Štítky rodina hudba show akce čerti maska Pražská plynárenská Česko Praha vstupenka kongresové centrum Výstaviště Praha Krampus

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.