Celebrity

1. ledna 2024 14:56

Josef Šťastna

Ochrnul mi obličej, přestala jsem mluvit, říká o svém zdraví Donutilova manželka

Okouzlující manželka herce Martina Donutila má za sebou opravdu náročný rok. Sára Donutilová (dříve Affašová) popsala, že si sáhla na dno svých sil.

Herečka Sára Affašová má za sebou opravdu náročné životní období. Poslední den v roce se rozhodla, že zrekapituluje, co jí rok 2023 přinesl. Vrcholem roku byla svatba, když v červenci řekla „ano“ Martinu Donutilovi.

„Prošla jsem si sice řadou nemocí, pár dní před svatbou jsem ztratila na chvíli schopnost mluvit a ochrnovala mi půlka obličeje, ale nakonec vše dobře dopadlo a odcházela jsem ještě ten den domů se speciální migrénou. Obcházela jsem tenhle rok doktory všeho druhu. Znám už podle mě úplně všechny,“ uvedla Sára otevřeně na svém Instagramu s tím, že si samozřejmě začala klást otázky, proč na tom není dobře. To jí podle jejích slov zavedlo k alternativnějším směrům a herečka došla zjištění, že vše se v životě lidském děje z nějakého důvodu. Sára tvrdí, že se naučila vnímat varovné signály svého těla.

Velké poděkování rodině

„Můj další rok se ponese v duchu sebepoznávání, sebeodpuštění, sebelásky, sebevědomí. Jsem ale přes všechny strasti ohromně vděčná, že se staly i tak krásný věci! Vzala jsem si svého báječného muže, kterého miluju nade vše, máme dokonalou rodinu, kde nás mají všichni rádi, chrání nás a podporují,“ vyjádřila ve svém rozjímání velké poděkování manželovi a jeho rodině.

„Čím jsem starší, tím víc se nějak zamýšlím nad hodnotami. Po těch letech nakonec člověk zjistí, že to nejdůležitější, i když se někdy vymezoval, je beztak zdraví, rodina a přátelé. Nic víc nepotřebujeme, jen sebe navzájem, lásku, pocit, že tu pro nás někdo je a kryje nám záda, když už nemůžeme. A tak bych vám všem ráda popřála, ať máte někoho, kdo pro vás tady vždycky bude,“ zakončila mladá herečka pozitivně a odhodlaně.

Podívejte se, co vám do roku 2024 přejí tváře televize Prima:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.