Móda a krása

22. února 2024 08:00

Komerční sdělení

Oční okolí nekompromisně prozradí váš věk. Vyberte si správnou péči

Máte pocit, že vypadáte starší, unavenější a smutnější? Důvodem může být nesprávná či nekvalitní péče o oční okolí. Vyberte si z řady produktů značky Thermes Marins de Saint Malo a omládněte jedinečnou přírodní cestou. Ty nejúčinnější látky pro vaši krásu a mladistvý vzhled pocházejí z moře.

Proč si právě oční okolí zaslouží výjimečnou péči? Protože pleť v této oblasti je velmi jemná, je denně namáhána při situacích, kdy mhouříte oči. Navíc gravitace v této oblasti funguje rychleji než u jiných částí těla a je fakt, že právě oblast očního okolí nekompromisně ukazuje věk své majitelky. A může také roky přidávat. Na druhou stranu, při správné péči, kdy vaše oči vypadají odpočatě, mohou působit mladistvě a tak i celý váš vzhled.

Základem perfektní péče je pravidelné každodenní čištění daných partií. Dokonale odstraňujte make-up, vybírejte si jemné přípravky a vždy je aplikujte jemnými, krouživými pohyby, nikoliv prudkými tahy a silou. Denně provádějte masáž citlivého očního okolí, která může vést k rozpohybování lymfy a úlevě při otocích spodních víček. Masáž vede také k tomu, že se sníží viditelnost tmavých kruhů pod očima. Ideální po masáži je aplikovat chladivou masku s koncentrovanými ingrediencemi, které tuto oblast vyživí. Oční sérum, které je aplikováno na závěr, pod oční krém, je už jen dodatkem k základní péči. Sečteno a podtrženo, v jemnosti je základ. Pleť se vám pak odmění mladistvým vzhledem bez povislých víček, lymfatických otoků v oblasti dolního víčka a dalších projevů stárnutí a únavy.

Zamilujte se do jedinečné vůně i nepřehlédnutelné účinnosti každého z přípravků. Tipy, které musíte vyzkoušet:

1. SÉRUM HYDRA-GOLD

Mimořádně osvěžující sérum okamžitě hydratuje a zklidňuje pokožku díky svému komplexu Hydra-Gold, obohacenému o žlutohnědé řasy a kyselinu hyaluronovou. Pokožka získá zpět svou pružnost a jemnost.

2. MASKA POD OČI

Díky patentované účinné látce Actiflow® redukuje otoky, tmavé kruhy a dlouhodobě hydratuje pleť.

3. KRÉM OXYMARINE

Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je skvělým každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, jež vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása maska masáž pokožka vzhled kyselina hyaluronová oční krém péče o pleť Thermes Marins de Saint Malo oční sérum

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.